0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
Öncelikle damla önermeyin cunku damalalar birakinca sut gidiyomuş sizinde oluyomu bilmiyorum ama ben evimden baska bir kere gidince sutimde cok azalma oluyor  ve eve gelip duzeni tutturana kadar mamayı cok yiyo bebegim 3 aylik 3.kutu mamayi iki gun once aldim onceden cok az icerdi ne kullanabilirim rezene falan denemedim onu denemeyi dusunuyorum baska caylarda varmi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Incir hoşafı on numara süt yapar birde kurudut ikisini bir de kaynatıp içebilirsin meyvelerinide yemeyi ihmal etme şifa olsun inşallah 
(782 puan) tarafından
Deniycem inşallah birazdan markete gidip bulabildiklerimi alip deniycem sırayla
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Anason çayı süt yapar canım rezene kimyon çayı dereotu, bulgur, tavuk bunlar bana süt yapıyor birde maltana
(782 puan) tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Bir kere mama kullanmamalisin sık sık emzir ben 3 gun hastaydim cok terliyordum iştahim yoktu yine de surekli emzirdim iştahim yokken yemeye caliştim lutfen bol bol emzir ve ye tek tavsiyem bu humana falan geçici surekli emzirmek onemli.
(782 puan) tarafından
Bende surekli emziriyorum ama bu sefer memede ağlıyo cok almiyo sut bitince
(3,896 puan) tarafından
Aglamasi gazdan sut bitmez emdikçe salgilanir yenisi gelir gazini al yine emzir.Kusarsa da emzir midesi boş kalmasin baktin uyudu biraz dinlensin acikinca aglar zaten .. Ben öyle yapiyorum.
(782 puan) tarafından
Tamam dogru diyosunuz ama yani boş emmesiyle sut gelince emmesini anlayabiliyorum gazından dolayi hic sıkıntımız olmadi cok sukur yani aclik aglaması ikisinide emiyo doymuyo mama yapiyorum sonra biraz sagıyorum bende mamayi icince susuyor
(3,896 puan) tarafından
Dilini dolandirip araniyorsa doymuyordur.Bnm bebegimin cok gazi oluyor elini asagi yukari sallayarak agliyor yani kolik biz gaz damlasi kullaniyoruz bnde o sekilde bi aglama sandim.Emmeyle doymuyor demek ki mama doyuruyordur.
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Geçen post açtım tarif var bakabilirsin 
(782 puan) tarafından
Ss aldim deniycem eger fayda ederse sana da yazarim tesekkurler
(1,120 puan) tarafından
Şifa olsun
0 oy
(3,419 puan) tarafından
İnstakramda emzirme danışmanı Dilruba hanım var momstok cyi satıyor süt artiricu o çay sayesinde ben kızıma mamayı braktim dizede tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Ben bol meyve yiyorum bide tarhana çorbası hiç damla kullanmadım mama da vermedim bebegime
0 oy
(18,596 puan) tarafından
İrmik helvası süt yapıo dene istersen cnm 
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Damlalar hoşaf vs hicbirsey etki etmedi bende. İlkgunden beri mama veriyodum. Arkadaşımın tavsiyesi ile sağmaya basladm ben. Bence o fayda etti mamayı azalltik. Bir haftadır da bebeğim biberonu mamayı reddediyor. Şuan sadece emziriyorum huyszlugu yok yetiyor gibi.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 597 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sinem48300 (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
1 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubaa355 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
1 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde fikris35 (503 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,163,044 cevap

36,611 kullanıcı

...