0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim ikinci evliligim ve bizim bir bebeğimiz oldu önceki evliliğinden 3 çocuğum var hepside yanımda kimsenin bana maddi manevi yardımı da yok ama kendi ailem den kimse hayırlı olsun bebeğin demedi demedikleri gibi annemi filan aradığım zaman orada olurlarsa bız konuşmuyoruz diyorlar anlamadım hangi kafayı yaşıyorlar insan dil ucuyla filan hayırlı olsun demez mi 

9 Cevaplar

0 oy
(1,089 puan) tarafından
Boş ver takma canım düşüncenizler mis bilemedim hayırlı olsun Rabbim acılarını göstermesin inşallah 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Farklı kafa yaşıolae

Boşver takma cnm
Hayırlı olsun ❤️ 
0 oy
(5,726 puan) tarafından
Ne kadar ayıp insanın kendi canı bunlari yaparsa alem neler yapmaz..  hayırlısı olsun kuzum 
0 oy
(447 puan) tarafından
Ben anlamdım neden boyle davranıyorlar 
0 oy
tarafından
Biz diyek hayırlı olsun sağlıklı olsun bebegin 'yuvan daim olsun bosver kimseyi takma
0 oy
(1,953 puan) tarafından
Benim annemde hamile olduğumu duyunca aldır demişti:) hiç takma bazen kanından canından olan insan 7 kat düşman elden daha kötü oluyor 
0 oy
(51 puan) tarafından
Evet yanlış yapmışlar ama canını hiç sıkma huzurun yerinde olsun yavrularınla yeterli 
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Boşver üzülme. Onlarin yerini tutmaz belki bebeğini hayırlı günlerde sağlıkla mutlulukla büyüt. 
tarafından
Hepinizden Allah razı olsun iyiki burası var siz gibi güzel insanlar sayesinde bizde ferahliyoruz
0 oy
tarafından
Öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla büyütmeni nasip etsin inşallah. Onlara gelince yaptıkları çok ayıp bişey. Sanki sen kötü bişey yaptın, yedi kat el bile olsa bi hayırlı olsun denir yani bana komşularım bile hayırlı olsun demişti çok mu zor bunu söylemek. Gerçi eltim hiç hayırlı olsun dememişti ama o da çekememezliğinden olsa gerek kendi ayıbı sonuçta.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 239 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,156 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 874 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde nisa2702 (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 594 göst.