0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (535 puan) tarafından
Gecen ay 12 kilo diye olcmusum bu ay 11.5 anca cikiyor ama bu ay icinde 2 kopek dis 3 azi patlatti ondanmidir yoksa 2 hafta once emzirmeyi sonlandirdim ondanmi bilmiyorm cok uzulmeye başladım suan bide grip hic istahida yok yinede iyi kotu yiyor kilo almasada vermesini anlamlandiramiyorum kan degerlerine bu ay baktirdim iyi sukur ama resmen gözümün onunde eriyor bu durumu yaşayan varmi napiyim bilemedim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dediginiz gibi diş cıkarıyormuş  hareketlilik dönemi havalar çok sıcak biz bile eriyoruz valla canı sağolsun sağlığı iyi olsunda  kilo yine alır
(535 puan) tarafından
Yani işte kiloyu cok takan annelerden değilim ama dusunuyorum yetersizmi besliyorum yoksa başka sıkıntı mi var diye
tarafından
Tabikide değildir her bünye farklıdır ortanca kızımın yediğini büyük kızım yese yerinden kalkamaz ortanca kızım masallah ağzı beş dk durmaz ama kilo almaz   anneler yemez yedirir  içinizi ferah tutun
(535 puan) tarafından
Oda dogru benim metobolizmada yakanlardan bana cekmis ama iste kilo verince uzuldum birazda boy atti
tarafından
Eeee annesi boya vermiş ozamn   sıkıntı kalmadı ozamn :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Diştendir yaa öyle oluyo bazı çocuklar zayıflıyo

(535 puan) tarafından
Hepsi üst uste geldi kendimide suçluyorum acaba zamani degilmiydi memeyi biraktirmanin ama cok kolayda oldu
tarafından
Yok canım yaa niye kendini suçluyorsun kii bence yeterince emzirmişsin sen
(535 puan) tarafından
Ahh iste annelik sanirim ne yapsak yanlismiki dogrumu ki diye düşünüyoruz
tarafından
Aynen öyle canımmm
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Benimkide 10.5 kilo 23 aylik cok zayıfladı iyice hic kilo almiyo cok hareketli degerleride guzel dedi ama zayıf işte bnde uzuliyorum
(535 puan) tarafından
Ahh annelik cok zor
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Hem grip olmuş hem dişleri patlatmış yavrum cani yanıyordur. Siz az az ama sık sık verin inşallah tez zamanda toparlar.
(535 puan) tarafından
Amin cok sagolun umarim geçicidir bu süreç
0 oy
tarafından
Benim oğlum da 18 aylık 14 kiloydu dün tartıldı sağlık ocağında 11 kilo çıktı iştahsız hiç bir şey yemiyor bu ara bende dişten şüphelendm
(535 puan) tarafından
Oo baya vermis kuzucuk simdi kac aylik insan almadigina degilde verdigine uzuluyor
tarafından
Canım benimki 16 aylıkken 14 kiloydu 18 oldu gittik sağlık ocağına 11 çıktı baya vermiş bana göre

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 117 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde hdyemeryem (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 226 göst.
5 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 998 göst.