İyi olmuş bazen benim eşimde söylenir derim bana dicegine kalkta yap elin kolun tutmuyormu sakatmisin derim )) mutfak halim kirlidir kaç zamandır yikayamiyorum kendide ay ne pis deyip duruyordu bende vallahi bu evde ikimiz de yaşıyoruz bir tek benim görevim değil evi temizlemek bana yardımcı olman lazım çocukla ancak bu kadar oluyor rahatsız oluyorsan alır yıkarsın dedim baktım toplamış banyoda yıkıyor))) ama bazen de inadı tuttuğu zaman hayatta hiç birşeyi yapmaz )
Aferin kız sana kendini gördüm. Sende... Eğer ki kendimizden taviz verirsek tepemize çıkarlar onlar da başka laftan anlamıyorlar illa cırlamak gerek bu beylerde :))
Iyi bari iyi biseyler oluyo ne güzel mutluluklar
ağzına sağlık ya gel kız buraya öpecem seni
Valla ne güldüm haaa komedi dram olmuş resmen ama işde her koca aynı değil malesef canım seninki hatasını bilir düşünür ancak herkes o incelikleri düşünemez ne güzel bak eşin düşünmüş ben biriktirmem direk söylerim senin gibi dayananam öyle biriktiripde laf sokayim diye beklemem pat diye deyiveririm lafları hiçç susmam hep konuşurum özellikle birde böyle bana saçma sapan laflar ederse yandı dün gece misal çocuğa su ver dedim kalkda ver diyo dedim bende doğum yapacak baban oğlum kalkamaz suyu falan gelir dedim kömpe tembel dedim benmi diyo yok ben dedim
Aynn cnm cok haklisin bnde cok ses etmem ama bazende susamiyorum canimm
1,488,715 soru
24,334,058 cevap
345,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın