Memuriyet geregi ailelerden uzagiz esimin annesi rahatsizdi ilacla biraz iyilesiyordu yaralari kendine dikkat etmesi lazim yormamasi lazim ama o kac tane bahce ekti kizinin evine gitti ekmek yapti sicaga gelmemesi lazim hastaliginin ekmek yaptiklari oda sicakti o da koridorda yapayim sana uzatirim sicaga gelemem dedi goruncemde anne orasi batar gel burada yap dedi yani annesinin hastaliginin sicaga gelmedigini bile bile simdi hastaligi artmis biz bayramda gidecegiz cuma gunu gorev yerine donecegiz annesi diyorki eşime pazartesi beni hastaneye goturmeye geleceksin eşimde cuma gunu gitmem lazim bidaha nasil geleyim 2 gun sonra o kadar yolu dedi emrivaki yapiyor kadin... esim dediki anne kendini yorma o kadar bahce ektin bide evi tadilata verdin senin hastaligin buna gelmez diyor o da gelmezsiniz yardima dedi esimde nasil gelelim gorev var dedi o da eşini gondersene dedi sinirli sinirli eşimde telefonu kapattiktan sonra 3 senedir evliyiz herkes gidiyor kayinvalidesinin evine sen benle gidiyon benle dönüyon ben sana lafimi dinletemiyorum dedi ya anlamadigim bahce ektin anlarim kac tane bahcen var hayvanlarin var bide ev tadilatta hepsini ust uste niye getiriyorsun be kadin benim gidesim yok ama eşimde yarin git yardim et diyor siz hic tek basiniza kalmaya yada temizlige gittiniz mi ne yapardiniz bu durumda