0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (25,224 puan) tarafından
Şimdi doktorla görüştüm b12 si çok düşük hala dedi dodex iğneye başlıcaz haftada 1 kere. Ek olarak hangi yiyecekleri yedirdiniz. Herşeyi yediriyorum ediyorum anlamadım ben bu işi ya of çok canım sıkıldı 14 aylık bu arada (balık dışında) 

9 Cevaplar

0 oy
(4,854 puan) tarafından
Haşlanmış yumurtada b12 var komşum yumurta yiyor mu
(25,224 puan) tarafından
Çok yiyo hemde hergün yumurtasız kahvaltı etmez:/
(4,854 puan) tarafından
Sut yogurt peynir kuzum bunlarda da var
Bizde genel kan testi yaptırcaz ay sonu bakalım nasıl olacak
(25,224 puan) tarafından
Süt vermiyorum daha ben emdiği için. Hepsini yiyo onun dışında yogurt sade yemiyo artık çorbalara falan katıyorum her zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bildiğim kadarıyla ciğer çok iyiymiş B12 için. Kuzu ciğeri o yoksa dana ciğeri. Benim kızım onüç buçuk aylık haftada olmasa bile bikac haftada bir vermeye çalışıyorum. Siz de araştırın, hatta Instagramda hastalanmayancocuk diye bir hesap var onu takip edin. O tavsiye ediyor cigeri
(25,224 puan) tarafından
Ciğer yapıyorum aslında genellikle 2 kaşık anca yiyo sevmiyo onu :(
0 oy
(469 puan) tarafından
Et ağırlıklı yemesi lazım benim kızımda kaç ay damla kullandı çıktı düştü eğer emziriyorsan sen kendi değerlerine baktır benimkide düşük olduğu için kızıma da sütümden geçmedi
(25,224 puan) tarafından
Evet emiyo canım benimde genelde düşük hep baktırcam hemen
(469 puan) tarafından
İlaç luşşanmak gerek canım bende kullanıyorum dil altı hapı seninki yükselirse onunda yükselir
0 oy
(972 puan) tarafından
Kırmizi et hayvanlansal gıdalar ağırlıklı beslenmeli
(25,224 puan) tarafından
Hep yiyor canım haftada 2-3 veya 4 mutlaka.
0 oy
(469 puan) tarafından
Kızım fısfıstan bi kaç şişe kulandı ama tamamnı bitmedi açıldıktan sonra kullanım süresi vardı 2 ay kullanılıyordu bende bu hapı kullandım dil altında eriyor geçen yengeme de vermiş doktoru içinde baya bi var canım şeker gibi
(469 puan) tarafından
Bu arada balık yemiyor demişsin yemiyorsa balık yağıda kullanman gerekir
(25,224 puan) tarafından
Bulundugum yerde balıkçı yok o yüzden alacak yer yok kışın pazardan anca :/
(469 puan) tarafından
O zaman kesinlikle kullanması gerekli canım
0 oy
(14,399 puan) tarafından
Yorumların da hayirladigima göre bebeğin herseyi yiyor masaallah 

Benim kızım da da düşük çıkmıştı ama hiç birsey yemiyordu b12 sprey şeklinde ilaç kullandık 
(25,224 puan) tarafından
Evet yiyo çok şükür ona rağmen böyle ya çok üzüldüm doktor istediği kadar yesin vücut o vitamini almazsa almaz dedi
0 oy
tarafından
Bizimde B12 171cijti ama bnm oğlum alerji var yiyemiyor yese kabarıyor . Fisfis verdi b12icin bide o sıralar ek takviye demir ve balık yağı verdim grip ilaclarida içiyordu kabardı çocuğum biri dokundu şuan heosini kestim . Çok çaresizim kabariklari geçince fisfis olana başlıcam 2ay sonra düzelmezse iğne yapickmis
(25,224 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım ❤️
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım her sabah kahvaltıda yumurtalı labnenin içine ceviz rendeliyorum 2 tane 
(4,697 puan) tarafından
Canım et olarak kuzu eti yedirmelisin bebeğine
(25,224 puan) tarafından
Hepsini yiyo canım :/ ona rağmen böyle
0 oy
(13,501 puan) tarafından
Emiyorsa sende de varsa senin sütünden de geçiyordur bizde de oldu bize de o iğneyi yazdı doktorumuz ama farklı şekilde kullandık 

3/1 ini oğlum 3/2 sini ben kullandım ekmeğin üzerine döküp yedik 
(25,224 puan) tarafından
Bize iğne olarak yapılcakmış bnde baktırcam kendim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 100 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nisa_42 (1,045 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
10 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tinkirbelll (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
26 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masal2603 (796 puan) tarafından soruldu

405,692 soru

12,156,442 cevap

36,593 kullanıcı

...