0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
2 tane instagramim var biri kendimin biri satis yaptigim sayfa ama farkli bi isimle acmak istiyorum yani hickimse bilmesin benim oldugumu hani bazen bildirim gidiyor ya telefonla acinca ben hotmail ile acacagim ama yinede insanlar bilir mi yani ne bileyim konum veya kim oldugunu gosteren uygulamalar var mi ücretlide olsa yanlis anlasilmasin acmamdaki sebep birinin gercek yuzunu gostermek olacak insanlara. Hotmail yada outlook ile acsam bilirler mi benim oldugumu uygulamayla falan sizin var mi fake instagram

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç uğraşmam öyle şeylerle  Rabbim görüyo herkesin kalbinide gerçek yüzünüde 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tel no ile girersen de rehberdekilerin instagramına bildrim gidiyor mesela şu kişi instagramda diye..mail bilmiyorum 2018de kapattım ben sosyal medyayı 
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Canım bizim uzaktan bir tanıdığımız kocasını aldatıyormuş fake bir hesap açtı hepimize işte Songül artık instagramda diye birde adamla fotoğraf falan koymuş biz şok olmuştuk sonra kadın o adama kaçmak zorunda kaldı çocuklarında aldı gitti yani bildirim gidebilir ve tanıyabilir olabileceklerde görünür
tarafından
yokk artıkkk:-O
(6,399 puan) tarafından
Oheee :Ddd  şoktayım şuan cesarete bak
0 oy
(14,080 puan) tarafından

Benim adıma inst bile yok kaldı ki fake:D

0 oy
tarafından
Yeni bi mail hesabı alıp aç gitmez bildirim o zaman canım
(508 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyorum ama hani oluyor ya uygulamalar falan onla ogrenirler mi acaba
tarafından
Sanmıyorum. Öğrenemezler
0 oy
(122,999 puan) tarafından
Normal yokki fake olsa
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Normali bile yok:)
0 oy
(12,769 puan) tarafından
Neden olsun? 
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Fake yok eşimle ortak kullanıyoruz :) ama TLF no üzerine açarsan bildirim gider e postayla açarsan da çalınma olasılığı yüksek oluyor
0 oy
tarafından
Kendi numaranla acmadigin sürece bildirim gitmez. Birde acarken rehberime eriş deme yeterli. Başka bir gmail yada hotmail hesabi ile acabilirsin
0 oy
tarafından
Fake actim numarayla once tabidiklar cikiyodu . Numarayi sildim hesaptan simdi cikmiyo tanidik cikmaz yani rahat ol cnmm
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Instegramim hiç yok ki fake olsun
0 oy
(972 puan) tarafından
Sosyal medya kullanmiyorum
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Benim Var di kapattım canım telefon numaranla açma kişilerine bildirim geliyor mesela Ayşe su isimle istegramda diye ama e postayla sıkıntı yok hesap açarken kişilerine erişim verme sadece 
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Benim Var di kapattım canım telefon numaranla açma kişilerine bildirim geliyor mesela Ayşe su isimle istegramda diye ama e postayla sıkıntı yok hesap açarken kişilerine erişim verme sadece ..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif12 (310 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 279 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,965 soru

12,168,459 cevap

36,632 kullanıcı

...