0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (849 puan) tarafından
Buzdolabina limon ve portakal atmisti bn direk blendr yapnca cok aci oluyor ya soyuyorum dis labugunu olede   cok zor oluyo buz gibi  aci olmuycak bi tarif varsa cok iyi olur

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
kabuğu acı yapıyor bende soyuyorum bi 5 10 dk bekleyince kolay soyuluyor aslında birde parçalarken denk gelen çekirdekleri at onlar da acı olmasına sebep oluyo
tarafından
yöntemimiz aynı sanirm o yüzden tarif yazmadm
(849 puan) tarafından
Aynisini yapiyorum cnm yinede aci geloyor bna
tarafından
posasını daha az bekletebilirsn belki azalir
(849 puan) tarafından
Uzun tutuyorum bn blendrim kucuk ya
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Donmuş şekilde bilmiyorum ki eriyince kullanılıyor mu buzlu mu kullanman gerek
(849 puan) tarafından
Buzlu cnmm 4 10 dkk bekleyebilirsn en fazla
0 oy
(216 puan) tarafından
Bir kaba Limonun kabuğunu rendele, limon ve portakalları kabuklarıyla beraber gelişigüzel bıçakla doğra üzerine isteğe göre şeker koy ve elinle yoğur iyice sonra süzgeçten geçir ve kıvama göre su koy dolaba kaldır. Geçen kaynanam yapmış harika olmuş. Bende tarifini almıştım ama daha yapmadım. Zaten gerek kalmıyor her gitmemde kaynanam çılarıyo içmek için:)) 
(849 puan) tarafından
Cnmm bnde limonun portakalin beyaz yeri var ya o aci yapiyor buzlaga koydumm bn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
8 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
19 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu
+6 oy
23 cevap 469 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 340 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu

412,678 soru

12,425,191 cevap

45,439 kullanıcı

Kategoriler

...