0 oy
132 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (850 puan) tarafından
Buzdolabina limon ve portakal atmisti bn direk blendr yapnca cok aci oluyor ya soyuyorum dis labugunu olede   cok zor oluyo buz gibi  aci olmuycak bi tarif varsa cok iyi olur

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
kabuğu acı yapıyor bende soyuyorum bi 5 10 dk bekleyince kolay soyuluyor aslında birde parçalarken denk gelen çekirdekleri at onlar da acı olmasına sebep oluyo
tarafından
yöntemimiz aynı sanirm o yüzden tarif yazmadm
(850 puan) tarafından
Aynisini yapiyorum cnm yinede aci geloyor bna
tarafından
posasını daha az bekletebilirsn belki azalir
(850 puan) tarafından
Uzun tutuyorum bn blendrim kucuk ya
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Donmuş şekilde bilmiyorum ki eriyince kullanılıyor mu buzlu mu kullanman gerek
(850 puan) tarafından
Buzlu cnmm 4 10 dkk bekleyebilirsn en fazla
0 oy
(216 puan) tarafından
Bir kaba Limonun kabuğunu rendele, limon ve portakalları kabuklarıyla beraber gelişigüzel bıçakla doğra üzerine isteğe göre şeker koy ve elinle yoğur iyice sonra süzgeçten geçir ve kıvama göre su koy dolaba kaldır. Geçen kaynanam yapmış harika olmuş. Bende tarifini almıştım ama daha yapmadım. Zaten gerek kalmıyor her gitmemde kaynanam çılarıyo içmek için:)) 
(850 puan) tarafından
Cnmm bnde limonun portakalin beyaz yeri var ya o aci yapiyor buzlaga koydumm bn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
8 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya iaa (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
19 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+6 oy
23 cevap 496 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,447,535 soru

23,777,811 cevap

316,259 kullanıcı

...