Evleri 3 katlı dubleks tarzı ama tek tek kapıdan girilip çıkılıyor işte.3.katta bize bir oda verdiler yememiz içmemiz bir.Eşim iş bulana kadar öyle kalıp sonra evi ayıracaktık öyle evlendik.Ama bize verdikleri sözlerdeki gibi olmadılar.Başka ev almışlardı oraya taşınacaklardı taşınmadılar üstüne gittiler sattılar evi kaynıma tır aldılar kaynım da kayınbabamda şöfor.Bıktım onlara hizmetçilik etmekten eşim de ben de onların vefasızlığından düşüncesizliğinden bıktık.2.5 aylık hamileyim ağır döşekleri kaldırıyorum her işi ben yapıyorum boyum kadar görümcelerim var birgün mutfağa girip demiyorlar yenge bırak bulaşığı biz yıkarız.Eşim 2 aylık iş buldu gitti 2 hafta sonra gelecek o gittikten 1 ay sonra annemlere geçtim.Utanmadan maaşından bin tl aldılar eşim borç var diye destek olmak istedi ama insan der oğlum evlisin size lazım olur yaa.İş başvurusunun sonuçlanmasını bekliyoruz asla onlarla oturamam artık yol geçen hanı gibi ev bıktım.Misafirleri dedikoduları eksilmiyor kalk hep hizmet et kendine vakit ayırmak yok.Yatak odamıza daha içerden biz ses vermeden dalıyor büyük görümcem ne dengesizler Allah ım ya yüzlerini gösterdiler