0 oy
697 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar aradim dayimi herşeyi anlattim bak dayi kurtaralim o kizi boyle olunca böyle adam resmen telefonda agladi bende agladim annem gelince onada anlattım oda agladi gercekten cok kötü olduk dayim ben yapicami biliyorum dedi kapatti telefonu bende kuzenimi aradim babani aradim herseyi anlattim dedim bana doyor neden anlattin ben annemle bozugum falan bana bak dwdim seni gebertirim canimi skma ne istiyon dedim cocugunla.seni öldürmesinimi o evden dayım seni alir dedim hala keske anlatmasaydin diyor Allah seni kahretsin dedim kapattim yüzüne telefonu iyice sinir oldum artık yoksa ağır konusucam bu aptala ben sonra dayimi ariyoz acmiyo telefonu yengemi aradik evden bi cikti bi daha gelmedi dedi kuzenimi arıyorum oda açmıyor iyice merak ettik gelisme olursa yarin yazicam kizlar dua edin kötü bisi olmasin dayimi tanirim kizi icin herseyi yapar gidip o pislige bisi yapip inşallah basini yakmaz :(((

8 Cevaplar

0 oy
(5,725 puan) tarafından
Hay Allah yaaa kuzenin canına susamış herhalde daha ne olmasını bekliyor anlamadım
tarafından
Bilmiyorum anlamıyorum ki o pislik tehtit ediyo desem defol gitte diyor
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Yeni okudum diğer postunu da Allah belasını versin adamın kuzenine de akıl fikir versin inşallah dayın alıp gelmiştir eve
tarafından
Hic bilmiyorum su an haber yok arıyoruz kimse acmiyo.ulasabolcem baska kimse yok kafayi yicez uyuyamadik zaten
0 oy
tarafından

Anlatmkla en iyisini yaptn cnmm

tarafından
Ben yapamazdim bos duramazdim aslaa herseyden once o sabi icin
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Rabbim yardımcı olsun inşallah öfkeyle bişey yapmasin 
tarafından
Sinirlidir dayim benim bude sevdiklerine bisi oldumu dunyayi yakar inşallah bisi yapmamistir
0 oy
(447 puan) tarafından
Yarını bekleme ne olur ne zaman alırsan burada yaz yapmaz da ben diger adamdan korkuyorum ya dayıma bişey yaparsa 
tarafından
Inşallah oyle bi bo.k yemez o pislik
(447 puan) tarafından
İnşallah canım ben çok korkarım ya
0 oy
(3,106 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Noldu canm haber var mı dayından kuzeninden
tarafından
Post actim kuzum yeni bak bi
0 oy
tarafından
Hey allahım ya adam başını belaya sokmasa bari ya o şeref sizin kahrını çekeceğine git ananın kahrını çek ya sene ebi anasın bilmesi lazım ne kağıtlarla buyduugunu oda azıcık ana kahrı ceksın ha ne var bir ay üç ay sanki kaç gün sürecek 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 414 göst.
29 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,315 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,481 göst.
29 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yarenim07 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,328 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde EvlaTlarimm71 (2,874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,641 soru

24,493,898 cevap

357,848 kullanıcı

...