0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kuzenim ece beni aradi dediki diğer kuzenim hakkinda didem beni mahkemeye verecekmiş nedenini bilmiyorum neyse bir sürü şey saydı döktü sonra ben de didemi aradım hayırdır filan dedim oda kendini savundu haklıydı da miras için problemler kızlar şimdi ece benle konuşmuyor niye gidip dideme sordun diyor mahkemeye niye vereceğini o yüzden konuşmuyor 

5 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Herşeye maydanoz olma kuzum doğru dur sen nşye gidip diğerine soruyon bildiğini belli ediyon ortalık karıştıran diye çıkarırlar adını sen çekil köşene hele bırak yesinler birbirini
tarafından
Buluşacaklardı cnm kavga çıkacak ti
-Reklam-
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Bu tür durumlarda tarafosz olmak ve hiç karışmamak lazım sonra kötü sen olursun onlar bigun barışır yoluna devam ederler
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben olsam ben de konuşmam o sana anlatmış sen diğer.kisiyi aramissin hemen yetiştirdiğini belli etmişsin ben o yüzden en yakın arkadaşım dışında kimseye bsey anlatmam bugüne kadar hiç böyle sorunlar yaşamadım o yüzden 
tarafından
Kavga edeceklerdi buluşup daha mi olacaktı engel oldum iyilik yaramadı cnm
(2,336 puan) tarafından
Ama sen bildiğini belli edip hayırdır diye sormuşsun normal yani
0 oy
(932 puan) tarafından
Aslında düşündüm de bende aynısını yapardım aralarını bulmak için tatlıya bağlansın diye ama gerçekten kimsenin işine karışmamak gerekiyor sonunda kötü hep sen oluyorsun
tarafından
Kavga edecekler di buluşma kararı aldilar bana dedi sende gelecek sin kavga etmesin ler dedim
0 oy
tarafından
Karışma canım naparlarsa yapsınlar banane de geç

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 593 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 951 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,892 göst.