0 oy
1,354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Eşime fake hesap kurup mesaj atim yazmistim zaten burayada  daha fazla sinirim bozulmasin diye engeledim gitmiş ayni benim kulanici ismimde oda hesap acmiş beni neden engeledin felan diyor. Ben ona sevgiye ihtiyacim var yazdim oda ven sana sevginin koralini yaşatirim dedi nikah isterim dedim imam nikahi kiyarim resmi kiyamam dedi demek ben gercek yabancı olsam hemen evlenecek. Fırsatini bulsa aldatacak her gün güzel mesaj atiyorum ona 2 sat sonra cvp yaziyor bazende hiç yazmiyor. Ama o gün sabahtan akşama kadar yazişti eve bile gelmedi herzmanki satte  aradim nerdesin gel dedimki geldi  ben eşimin yüzünden kendimden nefret eder oldum kilom yüzünden hep şaka mabinda laf atar  yılarımı versim ona 3 evlat verdim ona esim hasta bunu saklayarak benle evlendi onu öğrendiğimde bile kabul ettim durumumuz yokkende temizlige bile gittim temizlik şirketinin 6 kadin temizledikleri insat kalintisi evleri ben tek başima temizledim hamileyken bile çaliştim bumi karsiliğiherkes ne gerek var yazdin dedi 7 yıl önce benim temilik yaparak topladiğim ameliyat parami gidip bir kadina yatirmisti aff ettim töbe etti degişti adim kadar emindim artik yapmaz beni engeler simdi diye bekliyordum. Ama o yavsadı boşanmaya karar verdim artik ondan tiksiniyorum 

24 Cevaplar

0 oy
(1,311 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor 
(52 puan) tarafından
Kiz adim kadar emindim adam melek gibi hasta olsam bulaşik yikayan evi çikarsam sakin bensiz yapma  bekle beraber yapalim diyen biri annem gile birakmiyor fazla ben isten gelirken cocuklarim yanimda oynasin karim yanimda otursun diyen biri ben emindim engeliyecek hakaret edecek diye bekledim
(1,311 puan) tarafından
Hadi bide iyi anlattığına göre  ya ay allah ıslah etsin bacım şeytan uğraşıyo evliliklere soyliycekmisin ona
(52 puan) tarafından
Hicbir sey deniyecem çocukları alıp yarın gidicem kendi ***** değil anlar zaten
(1,311 puan) tarafından
Hayırlısı canm rabbim yardımcın olsun inşallah
(6,437 puan) tarafından
Ben sevgiliyken bile yapamadım erkek mlleti dedim yazar şimdi de yapamam okurken acaba mı dedim ama yok
-Reklam-
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Bir kere yapan bir daha yapar ama hemen ama yillar sonra
(52 puan) tarafından
Ne güzle bir laf öyle
0 oy
(644 puan) tarafından
Sen onu bastan afetmekle hata etmissin bir kere yapan ikinci defada yapar sakin affetme bosa gitsin boyle kocanin cani cehennrme 
(52 puan) tarafından
Teşekür ederim
(644 puan) tarafından
Urfallimisiniz
(52 puan) tarafından
Evet sizdemi urfalisiniz
(644 puan) tarafından
Yok cnm.ama bende doğuluyum.63 görünce dedim.kesin urfali ben de mardinliyim
(644 puan) tarafından
Kiz ne yaptin merak ettim seni
0 oy
(52,413 puan) tarafından
gereginden fazla kendinden taviz verince erkeklerin götü başı ayri oynuyo sen evde garanti oluyosun boşan yada bosanma diyemem haddim degil umarim doğru kararı verirsin
0 oy
tarafından

Hakkında hayırlısı inş

Benmkide yapmz diyrm ama bu posttan sonra bende deneyeym mi acaba

Benmki de melek gibi valla

(52 puan) tarafından
Kiz hep kurban olayim sana sana asiğim der hep bana destek olur aylesini bile karsisina aldi benim için  bende yapmaz diyodum ama güvenmiyeceksin bence yapma olan sana olur
tarafından
Valla 4-5 ay da bi yanaşmz onun icin denemlym
Sosyal medya yı hep gizli kullnyo ya
0 oy
tarafından
Sen.niye gidiyosun ki onu alma eve...çocuklarının niye.duzeni.bozuyosun..
(52 puan) tarafından
Kiz ne bileyim gideyim onu evden atamam
tarafından
Valla ben kadınların giitmesine karşıyım..niye hep giden kadın oluyo adamlari.gonderim.al.anhtarini geceden bir daha eve girebiliyomu..
(52 puan) tarafından
Kiz dayreyi ayağa kaldirir öfke proglemi var o kapiyi kirip. Yine girer
0 oy
(2,690 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm. 

Ne hastalığı varmış da saklamış, çok merak ettim. 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Dünden hazırmış desene pislik işi nikaha oasar gotursuyse kötü Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Sevgi bitmişse biter artık ya iyi olmuş soğumuşsunuz daha kolay ayrılırsınız üzüldüm 
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsn canm
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim çok zor bir durum , ama resmen nikah bile kıymaya hazırmış baksana ya , yani ayrılmakda haklısın ama senin çocukların var bırak o gitsin nafakani da söke söke al süründur 
0 oy
(1,110 puan) tarafından

Aldatılan kadın postu burda onkadar çok okuyorum ki acaba benimde başıma gelir mi diye düşünüyorum çok zor bir durum 

Hepimiz boyunca çocuk veriyoruz onlara emek veriyoruz ama imtihan dünyası işte :( ne denir
(4,591 puan) tarafından
Kendini paranoyak yapma ama esinede 100de 100 guvenme
0 oy
tarafından
Allah'ın belası pislik adam ya 
0 oy
tarafından
Abowwww ne desemki  yaaa bilemedim 
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Hakkınız da hayırlısı olsun canım kendin ve çocukların için en iyi kararı sen verirsin 
0 oy
(790 puan) tarafından
Çok doğru bir karar vermişsin ve nolursun bu kararından vazgeçme. Bak ne güzel çalışıp paranı da kazanabiliyorsun. Emin ol yeniden doğmuş gibi olacaksın sakin vazgeçme
0 oy
tarafından
Belkide oda seni deniyor bu kim diyor o yüzden öyle yaklaşıyor tamamen.amaci merak olabilir yoksa öyle fake hesapları hadi evlenelim demez senden şüpheleniyordur bence tek derdi kim olduğunu öğrenmek 
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
tarafından
Ona anlatsana cnm seni işleten benim dıe tepkisi ne olacak acaba

Kesin derki bilıom sendin o yüzden yazdım bende 
(4,591 puan) tarafından
Aynen öyle diyecek
0 oy
(11,959 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bacım. Donuna kadar al o serefsizin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 383 göst.
5 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cimbom283828 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 191 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde DemetEce (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.
26 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yildizsumeyye (1,106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,807 soru

23,597,339 cevap

305,838 kullanıcı

...