0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Merhaba hanımlar artık kendimdeki takıntılardan bıktım hep fit olma daha güzel bir cilt ne biliyim işte güzelliğe dair herşeye takıntılıyım spor yapmadan fit olan kişilere bakınca ağlayasım geliyor mesela selülitlerimden ve göbekli olmaya gıcık oluyorum birde eşim beni sevdi böyle ama ben ileride ya sıkılırsa bu görüntüden diye endişe ediyorum çünkü görüyoruz kaç yıllık evlilikler ne oluyor ben ne yapıcam bu takıntılara dış görünüş takıntıdından nasıl kurtulacam

Eş konusunuda geçtim ben kendim taktım dış görünüş güzelliğine birde farkettiniz mi hiç dış görüntüde güzel ve bakımlı olanlar ayrıcalıklı muamele görüyor heryerde

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilon kaç canım        
tarafından
Boy 173 kilo 85
tarafından
Az bi kilon var cnm
Aslında bu düşüncelerinle azmedıp kilolarını hemen verebilirsin
tarafından
Fazla kilolu değilim ama göbek ve selülit var :( göbek bir türlü düzelmiyor birde sporu bırakınca hemen eski haline dönüyor
tarafından
Malesef öyle
Sporu bıraktığın gibi eskısi gibi olur
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Yok relaks zayif ya da guzel olandan da insanlar sıkılır bu karakterle ilgili bir durum.Baskasini dusunme mumkunse kendini dusun.Benim de kilo takintim var sukur yemeyince tum kilolar gidiyor.Mesela kilolu gorunce onun yerine ben darlaniyorum ya da birisin de cilt kusuru olunca kendim de dahil cildiriyorum ama sadece kendim olan kisimla ilgileniyorum.Abartmadigin surece sorun yok
tarafından
Aynen işte kilolu görünce bana bişeyler oluyor :)ciltte aynı zaten spor yapınca sıkıntı yok gibi ama göbek bir türlü o manken yada filmlerdeki yada görüdüğüm bazı kızlar gibi dümdüz olmuyor :( sporla iyiyim ama yapmayınca hemen bozuluyor görüntü hep tetikte olmam lazım :(( relaks olmaya çalışıcam
(6,190 puan) tarafından
Bi jel var trendyol'da for you gold diye ona bi bak benim arkadasim seksi gobisini onunla eritti :D
tarafından
Tmm onu araştırıcam hemen :))

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 358 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,843 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 494 göst.
+1 oy
15 cevap 443 göst.
31 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (7,705 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 621 göst.

Kategoriler

1,481,194 soru

24,234,496 cevap

339,568 kullanıcı

...