0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (946 puan) tarafından
Doktor ısrarla ilaç vermedi çocuk perişan halde uyu uyuyamıyor

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burun için deniz suyu var eczaneden alin zararsız çok işe yariyor öksürük içinde ıhlamur çayı ver biraz zararı olmaz sabhalari pekmez ver bir çay kasigi
(946 puan) tarafından
Deniz suyu kullanıyorum ama artık o da fayda etmiyor burnundan hırıltılı sesler geliyor
tarafından
Onu sıktıktan sonra aspiratörle aspire et
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm günde 5/5 kere fizyolojik serum kullan zamanla iyilesir. Genelde 2 yaşına kadar bebeklere ilaç verilmez sadece ağrı kesicu ateş düşürücü veriliyor 
(946 puan) tarafından
Anladım ama öksürük çok fazla o sebepten ilaç istedik doktordan çocuk öksürürken yıkanıyor resmen
(672 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm .balgam varsa zaten o öksürük yapar. Cigerden gelmiyorsa korma. Ihlamur filan içir .
0 oy
tarafından
Buhar makinesi odada çalıştırın varsa eğer.burnu açar.ya da acilde buhar verilsin.oksuruk için çorbasına limon sarımsak kat cnm.pekmez ver.limon ver eline yesin.
0 oy
tarafından
Baş ucuna kuru sogani ortadan kes canm 5 veya 6 tanr karanfil batir baş ucuna koy iyi gelecektir gecmiz olsn
tarafından
Serum fizyoloji dMlalarda vae canm burnunu onlada acabilirsin
0 oy
tarafından
Fiyonetik su al 10gun kullan burn aapiratorun varsa yok al o suyun faydası olmaz burndaki pisliklerni cek öksürük için demkki ciddi biseyi yok kendi basna bişey yapma derim ben
(946 puan) tarafından
Doktora gidiyoruz zaten günlerdir doktor inatla ilaç vermıyor kendisi atsın diyo ama çocuk öksürürken tıkanacak duruma geldi
0 oy
(17 puan) tarafından
Sana öneririm. Ihlamur ve elma yı kaynat arada bir tatli kaşağı şeklinde az az ver. 

Bir önerim daha olacak 

Bir kaşık zeytinyağıni ısıt üzerine iki kaşık harnup pekmezi o yoksa herhangi bir pekmez de olur. Dök karıştır limon sık üzerine. Çocuğa sabah akşam bir tatlı kaşığı ver. Daha bebeğim küçük diye düşünme ben 4ayliiken hasta oldu öyle verdim su ile yumuşatarak... Sende ağır gelir dersen su ile karıştırıp bir tatlı kaşığına bir tatlı kaşığı su katıp verebilirsjn.. bana kalırsa direk de verebilirsin zararı olmaz 6 aylık maşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
+1 oy
4 cevap 102 göst.
5 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 215 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde demet30 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu