0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (81 puan) tarafından
Spiral taktırmak istiyorum ama korkuyorum kızlar doğum yapalı 3 ay oldu sezeryan ile doğum yaptım ama hala adet görmedim hamile kalmkatna korkuyorum ve spiral düşünüyorum. Sizler memnunmusunuz ağrı acı vs oluyor mu takılırken sonrasında ne gibi şikayetleriniz oldu merak ediyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
bende bekleyeyim surda ama genelde memnun herkes diye duydum
-Reklam-
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Bende şurda bekliyim 4 ay oldu benimde bide özelde pahalı geldi bana yaa 
(2,247 puan) tarafından
Ağrıdı mı peki
(81 puan) tarafından
Bende özelde taktırmayı düşünüyordum canım ya fiyatı ne kadar
(472 puan) tarafından
2 dk lık Ağrı olur geçer
(2,247 puan) tarafından
900 diyeni duydum
(472 puan) tarafından
Biz 300 liraya taktik
0 oy
tarafından
3 kere taktırdım cnm.1.taktırışım ilk doğumdan sonra 5 seneye yakın korudu tarihi geçti değiştircektik yeniden takıldı 2.yani 2 ay sonra kaydı 4 ay sonra hamile kaldım..doğum oldu adetsiz aile planlamada 2 aylıkken taktırdım kızom 2 yaşa gircek halrn duruyor sıkıntı yok 
(81 puan) tarafından
Ağrı acı oldumu canım sonrasında
tarafından
Çok değil cnm merak etme..sadece kanama oluyor adetsizsen gebelik testi yspılıp öyle takıyorlar kadın doğum yada aile planlaması yapsr bunu
0 oy
(568 puan) tarafından
Valla ben çok memnunum doğumdan sonra 40 im çıktı taktı doktorum bunu deneyelim olmazsa hormonlu takarız dedi bir ay sonra kontrole gittim gayet iyiydi sıkıntı yok 4 ay oldu takali Türkiye nin yarışı bununla korunuo korkma 
(81 puan) tarafından
Kadın hastalıklarından mı randevu almak gerekiyor canım
(568 puan) tarafından
Yok canım aile planlamasindan aldım ben kimsede yoktu zaten gayet ilgili hocaydi korkuyorum dedim bişey yok dedi cidden bişey olmadi
0 oy
tarafından
Çok memnunum ama herkese yaramıyor şansa bana yaradı bende özeldr taktirdım
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Bu dorduncu taktirisim cnm 4 . Bebeğim yani sürekli spiralle korunurum hic bi sorun yasamadim maksimum 1 dakikada takılıyor çatı muayenesinden daha kolay diyebilirim 
0 oy
tarafından
Dogum yaptktan 60 gun sonra adetsiz bi sekildr taktirdim.gayet memnunum takilirken adet agrisi bi sızı oldu 2 dakika sürdü
0 oy
tarafından
3 buçuk yıl oldu taktirali hiçbir sıkıntı görmedim ama benim taktırdım hormonlu spiral aşırı adet görüyordum doktor tavsiye etti gayet memnunum :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisaa d (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 197 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (309 puan) tarafından soruldu

405,628 soru

12,153,820 cevap

36,584 kullanıcı

...