Kaynanamlar köyde 2 saat falan uzaklıkta oturuyor hiç hürmet gösteren insanlar da değillerdir annem gittiğinde sanki hizmetçi gibi her işi yapar ne görümcelerim yardım eder ne de kaynanam yapma der bir de her şeye laf sokmaları var ben mecburiyetten gidiyorum ama bayramda gidicez içim nasıl sıkıntı basıyor boğazım şişti çünkü her seferinde istisnasız canımı sıkıyorlar anneme de aynı oluyor bende bu yüzden götürmek istemiyorum 1 buçuk yıl oldu evleneli götürmedim de tatsızlık olmasın diye kimseye ters cevap vermez böyle olunca da kimse haddini bilmiyor
Bugün de annemdeyim yine konu açıldı siz beni istemiyorsunuz diyor derdimi anlatamıyorum ya geçen de eşim götürecekti araba arızalandı o abisiyle gitti iş var yorulurum diye de bizi götürmedi yoksa gidecektik yani yanlış mı yapıyorum şimdiden sonra da hiç gitmem diyor niye götürmediğimi anlatamadım bir türlü sizinkiler sık görüşüyor mu yani biz hepsiyle uzağız zaten samimi olsam neyse diycem şimdi de canı sıkıldı yüzüme zor bakıyor çok zoruma gidiyor gerçekten eve gidim desem iyice yanlış olacak zor tutuyorum kendimi gözlerim doluyor