0 oy
131 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Benim dertlerim dünyaya geldgmde başladı ve hayt bna çocuklarıma esime olan sevgimi saygımi dha fazla yükseklerde kalmasna sebep oldu once çok fazla sabırlı olmayı insanların nasıl biri oldgnu anlayıp ona göre davranmayı ogretti ve öğretiyor da bazen normal haytimda kulagmla duydugm halde susuyorum benim hakkımda konuşulanları ve esime dai anlatmıyorum o ksi evime gelip yüzme guluyor yiyo iciyo ama ben ona seni duydum demiyorm belki yanlış duymusmdur diyorum ve ben ınsanlara 2kez sans veriyorum dha sonrada öyle bir değişiyormki aaaa sen çok dgistn diyorlar ukalasin küfür ediyon vs vs demeye basliyorlar takiii yasadiklarimi anlatincaya kadar yani aslında ben insanına göre davranabilen bir ksiyim tabi a.ptal olmamla birlikte 

INSANLAR HEP GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI DEĞİLLER MAALESEF 

IYI OLUP KÖTÜ OLANI 

KOTU OLUP IYI OLANI 

VAR BU DÜNYADA 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah kuzum bende sanahayatta yasadiklarimi analtsam şok gecirirsin hepimizin var ve gerçekten olgunlaşıyor insan 
tarafından
Ben BU yüzden insanlarla uğraşmayı bıraktım artık çünkü insanoglu cok farkli
tarafından
Evet canim.benim
tarafından
Burasıda öyle bisey söylüyosun baska yere cekiliyor
-Reklam-
0 oy
(7,975 puan) tarafından
Boşuna dememisler bu dünya iyi Olanlarin değil iyi Oynayanlarin dünyasi........
tarafından
Aynen öyle askom
0 oy
(9,239 puan) tarafından
Bı laf vardı doğrumu hatırlıyorum hamdim.... Pistim..... Yandım.... Aynen o ... Olaylar olumsuzluklar inşa i pisiriyor
tarafından
Aynen öyle askim

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 502 göst.
11 Aralık 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 187 göst.
25 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Car.cnr36 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 352 göst.
0 oy
19 cevap 540 göst.
1 Aralık 2019 Aile kategorisinde Dln (2,587 puan) tarafından soruldu

408,139 soru

12,256,990 cevap

37,263 kullanıcı

...