0 oy
627 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
Kapaliyim zaten her türlü karisiyor yok bol giy bol giyiyorm zaten giydiğim pantolona 3 bacağım sığar ayrobin kumaş takımlarım yok anam ne zamandir evliyiz karışır artık bunaliyorum dizimde tunik ve bol pantolon giyiyorm yinede gönlü olmuyor bazılar eşleri başta boylerken sonradan kendi istedikleri gibi yapıyorlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum ne yapmam lazim

31 Cevaplar

0 oy
(5,138 puan) tarafından
Hiç karışmaz valla 
-Reklam-
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Beni nasıl görüp aldiysa öyle giyinmeye devam ediyorum hatta ayak bileklerim açık giyerim genelde bugün düğüne girderken kaynanam demiş goruesin diye uzun giysin diye bende hiç giyinmemi değiştirmedim öyle gittim yine eşim hicbirsey demez hatta bu bayram belden uzun bol pantalonlar var onlardan alacaktım eşim kendi karıştı senin tarzın değil heves ettiysem al ama sen kendi istediğin gibi al bence dedi elbise giymeyi hiç sevmem bir iki defa faln giymisimdir kaynnam der elbise giymiyom mu falan diye eşimde elbise sevmiyor sevse bile giymez artık çocukla zor olur dedi demem o ki nasıl gördüyse öyle devam eder eiyoum madem sorun edecekti almasaydin derim 
0 oy
tarafından
Eşimle ilk tanıştığımızda açılma gibi bir niyetin varsa görüşmeyelim ben kapalı istiyorum ileride bana açılıcam deme dedi ama açılma ama nasıl giyinmek istiyorsan giyin dedi hakkını yiyemem sözündede durdu hiç karışmadı sadece ruj sürme halhal takma dedi evlendikten sonra bende ısrar etmedim 
0 oy
tarafından
Çok şükür bir kere bile karismadi 5 senelik evliyim kapalıyım. Hele bu sıralar bı yere giderken bol pantolon üstüne kısa kollu tunik giyiyorum ağzını bile açmaz zaten sıcaklardan geceleri bile uyuyamıyorum oda görüyor kaç gece bacağımı ellerimi ovarak uyudum ağrıdan uyuyamıyorum diye üstüne kalkıp bide ne giydiğime laf ederse ozaman baya sıkıntı çıkarırım yani 
0 oy
tarafından

İkna edemedim karışır hep :(

0 oy
(1,897 puan) tarafından
En baştan hayatınız a müdahale edecek insanlarla hayatını zi paylaşmamalisiniz zaten bazı insanlar çok saygısız çok konuşur senin eşinde bunlardan biri malesef degistiremez sin 

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Canim adabiyla karışır gotumu gobegimi acarsam kizar ama belli sinirlara karismaz dar giymeme karışmaz. Zaten bende durcagim yeri bilirim o yuzden pek kiyafet kavgamiz olmadi :)
(7,791 puan) tarafından
Ha bide srn ona karis bu pantolan ne her yerin belli de sort giyme de bu tişört ince de darla sonra sen bana yaparken iyi ben yapinca mi kötü de :D
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Valla canım benim eşimde evlendikten sonra giyimine çok karışır oldu hatta doğumdan sonra da baya ilerletti hiçbir kıyafetimi beğenmiyor normalde hayatta dar giymem rahat edemem zaten ama ona göre bütün kiyafetlerim dar bu yüzden çok tartışıyoruz özellikle bir yere giderken
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Evlenmedn önce çk kıskançtı ama şmdi karışmaz ben bunu gycem derm tamm der yanında olduğum sürece sıkıntı yok ama o olmadığı zamn elbise giymeme izn vermz
0 oy
(209 puan) tarafından
Arada karışır gibi oluyor falan diyorum sen beni böyle beğendin böyle kabul ettin şimdi değiştirmeye çalışma beni kendinden soğutma diyorum direk susuyor ki bence haklıyım da karisamaz yani ben zaten nerde ne giyeceğimi gayet iyi biliyorum 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 653 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensimibekliyorum (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 941 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 952 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde gulden87 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 370 göst.

409,627 soru

12,314,519 cevap

38,805 kullanıcı

Kategoriler