0 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından

Kızlar esım Yenı çalısmadan geldı ramazanda geldıgı neyse yarın çocuklara eve alısverıse gıdelim tm dedk köydeyım bu arada görümcem de 2 gün önce gitti alısverıse almıs satmıs neyse

Tuturdu yarın sizinle gidecem diye postlarımda var hatta basım agrıyor dıye basım agrıyordu yattım bıraz esımle o ara görümcem kaynanam telle konusmus esım benımde bir ailem var iki çocuk var zaten kalabalığız sen nıye gelıyon daha o gun gittin bızımle ne işiniz var falan demiş neyse 1 saat önce de kaynanam aradı Allah yukarda dinledim sonra görümcem karısının tarafını bep marahlı falan annemle babama söylüyor yedirir içirir götürür getirir ama öyle bir şey de yok gerçekten her gitmemizde gelir benimle gerçekten her gitmemizde gelir gezer tozar bende kaynanama kızın benimle ne ugrasıyor kendılerı arasında kavga etmişler benim anama babama ne yapmıs dedim kaynanam da sus herseyı abartma abartma dıyor haksızmıyım ya gercekten bıktım usandım artık emiynım soracaksınız ayrı evi öyle bir şey imkansız diyim öyle anlayın:'(

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kim ne derse desin şu evliliğe üçüncü kişiler burnunu sokunca fitne çıkıyor. Gorumcenin de bir ayari kayınvalideninde bir ayarı olur ya. Senin evliliğinin bir düzeni var herkes o düzene ayak uydurmak zorunda. Rabb'im ıslah etsin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayatta böyle arızalar var onlara inat mutlu esinle 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 665 göst.
0 oy
12 cevap 421 göst.
29 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
1 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu

414,225 soru

12,466,209 cevap

46,900 kullanıcı

Kategoriler

...