+1 oy
448 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kizlar merhaba beni diğer postumdan bilirsiniz ben evin içindeyim 9aylik bir oğlum var bela gibi kaynanam var benden ve oğlundan hiç rahat durmaz 3tane de evli gorumcelerim var şimdiye kadar bana iyiydiler ama en son büyük bir kusluk yaşadıktan sonra onlarda anneleri gibi laf atmaya başladılar ve sürekli oğlumla vuruyorlar beni yok oglun zayıf yok oglun kilo almıyor bakamiyorsun gibi cümleler kuruyorlar ben bunları takmıyorum çünkü oğlum düzenli olarak her ay kilo ve boyunu alıyor ama yüzü çok küçük ve minyon tipli olduğu için onların gözüne gelmiyor sorun o değil ben sustukça bunlar durmuyorlar surekili olarak benim oğlum senin oğlunun yasindayken tombik tombik ti bide kendi oğluna bak diyorlar susuyorum kaynanamı anlatmama gerek bile yok o gün içerisinde milyon defa kurar herkesle kıyaslar ben dert etmiyorum çünkü maşallah oğlumun sağlıklı bir şekilde büyütmeyi bakıyorum ama bunlar sinirlerimi bozuyorlar ztn bı tane görümcem şehir dışında yaşıyor geçenlerde eşimi arayıp oğlunu buraya gönder biraz kilolu yapayım dedi Allah'tan eşim cevabını verdi oğlumun kilosu ona yeter sen kendikilerine kilo yap dedi ama artık dayanamıyorum ben ne diyeyim de bunlar sussunlar bana akıl verin öyle birşey diyeyim ki bidaha kilo ile ilgili konuşma yapamasinlar

7 Cevaplar

+2 oy
(7,751 puan) tarafından

Takmayan halin bu ise takan halini düşünemiyorum...

İnsana dost gerek post ayıda da var . Kilo çok matah şeyse gider ayilardan akıl alırım daha iyi derim 
-Reklam-
+1 oy
(4,694 puan) tarafından
Canım zaten amaç sana laf vurmak sen hiç umursama olur olur hıı öyle tabi tabi haklısın de geç o zaman onlar senin sakinliğine kudurur sen tepki vermeyince en sonunda vazgeçerler 
(19 puan) tarafından
Ama bunların vazgececegini düşünmüyorum doğduğu günden beri boyleler
(4,694 puan) tarafından
O zaman eşine deki bunlar böyle yapıyor artık psikolojim bozuldu de ağlaya biliyorsan ağla benim çocuğumu kıyaslıyorlar hep zoruma gidiyor oğlumun herşeyi tastamam artık bunları duymaya dayanamıyorum de
0 oy
tarafından
Allah yardımcısın olsun valla cat cat cevap vereceksin. Keske ayri eve cıkabilirsen kafan daha rahat eder. Her çocugun kilosu beden yapısı farklı tabii onlar ne anlarr
(19 puan) tarafından
Amin canım inşallah çıkarım biran önce de kurtulurum
tarafından
Insallah canim
0 oy
tarafından
Ağızlarına sıçmadan susmaz bunlar sanki sağlık kiloyla ölçülüyor salaklar
0 oy
(7,932 puan) tarafından
persentil tablosunu al suratlarına çarp 

yapılı olsaydı da obez olacak derlerdi
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Karşılığını vermezsen habire üstüne gelirler ben sana diyim. 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Sende kilo hep hastalık de 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 421 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Soiled Dove (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
16 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde A.l.p1453 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 433 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 396 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prensesin.annesi (91 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,549 cevap

40,936 kullanıcı

Kategoriler

...