Kizlar merhaba beni diğer postumdan bilirsiniz ben evin içindeyim 9aylik bir oğlum var bela gibi kaynanam var benden ve oğlundan hiç rahat durmaz 3tane de evli gorumcelerim var şimdiye kadar bana iyiydiler ama en son büyük bir kusluk yaşadıktan sonra onlarda anneleri gibi laf atmaya başladılar ve sürekli oğlumla vuruyorlar beni yok oglun zayıf yok oglun kilo almıyor bakamiyorsun gibi cümleler kuruyorlar ben bunları takmıyorum çünkü oğlum düzenli olarak her ay kilo ve boyunu alıyor ama yüzü çok küçük ve minyon tipli olduğu için onların gözüne gelmiyor sorun o değil ben sustukça bunlar durmuyorlar surekili olarak benim oğlum senin oğlunun yasindayken tombik tombik ti bide kendi oğluna bak diyorlar susuyorum kaynanamı anlatmama gerek bile yok o gün içerisinde milyon defa kurar herkesle kıyaslar ben dert etmiyorum çünkü maşallah oğlumun sağlıklı bir şekilde büyütmeyi bakıyorum ama bunlar sinirlerimi bozuyorlar ztn bı tane görümcem şehir dışında yaşıyor geçenlerde eşimi arayıp oğlunu buraya gönder biraz kilolu yapayım dedi Allah'tan eşim cevabını verdi oğlumun kilosu ona yeter sen kendikilerine kilo yap dedi ama artık dayanamıyorum ben ne diyeyim de bunlar sussunlar bana akıl verin öyle birşey diyeyim ki bidaha kilo ile ilgili konuşma yapamasinlar