0 oy
458 göst.
Aile kategorisinde (707 puan) tarafından
Kızım dün baygınlık geçirdi demiştim.Dun derken cuma günü sabah.Doktor salgindan dedi ama ben güvenmiyorum şöyle ki salgın ishal kusma yapar ama dudakları aniden bembeyaz oldu yüzü bembeyaz oldu yani salgindan böyle olması normal mi?Şimdide kızıma ben uyurken bişey olursa diye uyuyamıyorum psikolojik olarak çok kötüyüm.Yasadigim korku tarif edilemez.

Bu ne olabilir ineternette araştırdım net bir bilgi de yok.Cok çaresiz hissediyorum ya.

11 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bir salgın lafı aldı başını gitti bu ra galiba gerçekten var böyle bişey belki bıraz uykusuz kalırsınız ama geçer bu günlerde korkmayın bebekler çok gucli şuanda da kötüyse bı gidin acile içiniz rahat etsin veya bayramdan sonra güzelce doktor yeniden götürün devam eder se
(707 puan) tarafından
Belki ondandır doktorda ondandir dedi amaben bu yaşıma kadar hiç böyle bişey görmedim çok korktum.Bide yalnızım eşimde yok evde.Memleketine gitti bişey olsa tek başıma uğraşmak zorundayım o gelene kadar.En azından o olsaydı nöbetleşe bakardık böyle çok zor oluyor.Alarm kuruyorum da yinede aklım onda kalıyor yatamıyorum.
(149 puan) tarafından
Rabbim sifasini verir inşallah eşiniz bari olsaydı iyi olurdu ama olacağı varmış
(707 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun.Aynen canım napalim nasip kızım iyi olsunda hiç bişey önemli değil.
tarafından
Kusma şikayeti ve karın ağrısı şikayeti devam ederse Apandisine bir baktır canım, çünkü grip diye yollamışlardı çocuğu meğerse apantisi patlamış mucize olarak son anda fark ettiler senin belirtiler de ona benziyor
(707 puan) tarafından
Ay Allah korusun.Ben apandisit ameliyatı oldum aslında belirtileri de az çok biliyorum seneler once ama böyle agrisa diyemez ki karnım ağrıyor diye.Sadece mizildiyor kusmasida yok şükür sadece o gün anlık kustu burnundan.
-Reklam-
0 oy
(4,889 puan) tarafından
Ahh annelik. Benim kızım da geçen gün kafa üstü düştü gözüm  sürekli üstünde hareketlerinde gözünde yüzünde farklılık var mı diye diye kafayı yedim galiba. 

Sen başka bi doktora götür tahlil yaptır istersen ama  hareketlerine yemesine dikkat et herşey normalse sıkıntı yapma.
(707 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede.Dustu mu bende panikliyorum ama en azından nedenini biliyorsun ben bu çocuk niye bembeyaz kesildi bilmiyorum o çok canımı sıkıyor işte.Gercekten anne olmak çok zor.İcimde tarifsiz bir mutsuzluk var çaresizlik var.Kan tahlili yapıldı bişey çıkmadı.Pek yemiyor bu aralar mama içiyor genelde.Normalse durumu bile bana anormal gelmeye başladı bende kafayı yedim sanırım.
0 oy
(80 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah çabuk geçer kusma ve ishal varsa halsizlik yapar ilaçlarını kullanınca 3 4 güne geçer inşallah. 
(707 puan) tarafından
İnşallah normaldir canım ya.Su veriyorum da kendi reddiyor daha çok mama içiyor en azından oda suyla yapılıyor diye içim biraz rahat en azından suyu ordan almış oluyor.Oyle aman aman kusması olmadı ama birden midesi bulandı burnundan sarı sarı kustu ondan panikledim zaten gündüz neysede gece zor oluyoe inşallah geçer.
(80 puan) tarafından
Nasıl oldu canım merak ettim daha iyimisiniz
(707 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim sorduğun için.Kizim.iyi ama çok huzursuz.Bayramdan sonra üniversite hastanesine götürmeyi düşünüyorum.Benim paniğim hala var ama çok şükür biraz daha iyiyim.Bu arada iyi bayramlar.:)
(80 puan) tarafından
Iyi bayramlar sizede. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah Allah acil şifa versin
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
0 oy
(568 puan) tarafından
Ne salgını canım neymiş temeli
(707 puan) tarafından
Su diyorlar.Cogu ildeki sularda mikrop varmış sanırım çocuklara kaynatmadan vermeyin diyorlar arıtma bile olsa kaynatılacakmis.
0 oy
tarafından

Ateşi varmıydı öyle olurken

(707 puan) tarafından
Hayır aksine vücudu soğuktu.
(140 puan) tarafından
Soğuk havale deniyor. Doktorlar bunun önemli nir durum olduğunu ateşli değişken de havale geçrilebileciğini söylediler
(707 puan) tarafından
Baktım netten ama çok benzemiyor belirtileri inşallah değildir ya.
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Bişi olmaz korkma. O kusmanın etkisi ile bir an tansiyonu vs düşmüştür. Kendisi de korkmuştur. Şuan durumu iyi ise yat sende dinlen.. Uykusuz uykusuz bakamazsın ki. 
(707 puan) tarafından
Ya burnundan kustu bide sarı sarı.1 yaşında kızım daha çok küçük hani büyük olsa neresinin agridigini söyler en azından ama küçük olunca insan bilemiyorda.İnsallah ondandır başka bir sıkıntısı olmasında.Uyuyamiyorum ki uykum var ama dalamiyorum.
(3,552 puan) tarafından
Sarı sarı bişi mi yedi yoksa normal yemek yada süt yada çorba vs gibi yiyip de mi sarı sarı kustu. Sarı kusmak safra kesesi sorunlarına işaret eder ama dediğim gibi hemen korkmamak lazım. Bayram sonu Bi çocuk doktoruna götürürsün için rahat eder. Korkma cocuklar yetişkinlerden daha güçlü daha dirençli olurlar.. Allah yardımcın olsun
(707 puan) tarafından
Götürdüm canım cuma günü hemen acile.Sonra çocuk doktoruna yönlendirdi.Oda baktı salgindan dedi ama benim içim rahat etmedi.
Hiç bişey yememisti sabah kalkınca kustu birden midesi bulandı burnundan kustu.Gece mama içirip yatirmistim.
İnşallah dediğin gibidir Allah razı olsun canım.
0 oy
(564 puan) tarafından
İlk defa mı oluyor canım başka şikayeti var mı kızının kaç yaşında. Başka şikayetin yoksa bi nörolojiye göstersen iyi olur canın rahat ederdi. 
(707 puan) tarafından
Bir haftadır hastaydı zaten ateşi falan vardı sonra sağlık ocağına götürdüm oda boğazı kızarmış dedi antibiyotik verdi.2 gün kullandım ateşi düştü iyiydi sonra cuma günü sabah birden burnundan kustu sarı sarı.Bayginlik geçirdi gözleri kaydı.Acile götürdüm ordan da çocuk doktoru baktı.Salgindan dedi şekeri düşmüştür dedi.Ama.benim içim rahat etmedi.Kizim 1 yaşında canım.
(564 puan) tarafından
Anladım canım ama 1 yaşında bebeğin bayılması sıradışı acaba başka çocuk doktoruna mı götürsen bir de
(707 puan) tarafından
Bilmiyorum ki olmazsa bayramdan sonra başka doktora götürücem bulundugum yerde bir tane var ben ilçedeyim merkezdeki doktorlara götüreyim o zaman.
0 oy
tarafından
Gecmis olsun canım. Icin rahat degilse gotur araştırsınlar. Benimde oglumda gecen gun ishal ve kusma oldu. Ve aniden burnu kanadı durduramadık. Bende cok korktum acaba farkli bir nedenimi var diye. Cok sukur ilk ve son oldu.insallah sizdede bisey yoktur
(707 puan) tarafından
Sağol canım sizede geçmiş olsun.Valla bilmiyorum ki olmazsa bayramdan sonra üniversite hastanesine götürmeyi düşünüyorum.
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah birşeyi yoktur ama yinede başka bir doktora göstersen iyi olur bence içinde rahat eder belkide vücudu susuz kaldığı içinde dudakları beyazlamistir Rabbim size bağışlasın inşaAllah
(707 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun.Valla bilmiyorum ki.İnsallah susuzluktandir onu çözerim ama başka sorun olursa diye korkuyorum.Bayramdan sonra üniversite hastanesine götürmeyi düşünüyorum.
(2,241 puan) tarafından
Korkma inşaAllah birşeyi yoktur
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Canin salgindan ola bilir annemede bulasmisdir surekli midesi bulaniyor basi donuyordu buz gibi oluyordu her an bayilacak gibiydi
(707 puan) tarafından
Allah Allah nasıl bir salgın bu ya böyle demekki sadece çocuklar değil buyukleride etkiliyor.Annene çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
0 oy
tarafından
Ya canım kıyamam takip et başka hastaneye gotur
(707 puan) tarafından
Bakıyorum canım sürekli ama.bayramdan sonra üniversite hastanesine götürmeyi düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
10 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurumsun_61 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 307 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 421 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Efe annesi (38 puan) tarafından soruldu

377,170 soru

11,287,602 cevap

34,693 kullanıcı

...