Ya da kozmetige aylık ne kadar para veriyorsunuz Ben gitmiyorum hiç virüs dönemi falan diye hep kendim yaptım Hamileyken de gitmedim dedim çocuğa zarar verir hep kendim hallettim Şimdi de saçıma röfle yaptım Brezilya fonu çektim duzlestiricim malesef çok iyi bir markaya aitti düştü kırıldı yeni dandik bir marka aldım ama iş görür Bu ay 160 boya 250 düzleştirici 44 rimel 180 gözlük 85 ayakkabı ya gitti eşimin ruhu bile duymadan borcuna borç kattım soylemezsem asla haberi olmazdı benim alışveriş siteme kartını kaydetmiştik de )) Dip not : Eşim bana şişman çirkin şu tipe bak dememeliydi pisman ettim edecem de ))))
Kocaman bir 0 şuan sen eşinin parasını değil 2 nizin parasını harcıyorsunuz sol cepten sağ cebe birşey değişmiyor
Hiç harcama yapmıyorum desem yeridir inan yılda bir kez saç kesimi olur hepsi bu
Kuafor masrafim hic yok sacimi kendim kesiyorum boyuyorum kasımı biyigimi kendim aliyorum kiyafet de ihtiyacim varsa aliyorum en son 4,5 ay once dogum yapacagim zaman kendime alisveris yaptm yani masrafsizim diyebilirim
Sıfır kaşımı kendim alıyorum saçımı kendim kesiyorum heveslik 1 yıl önce de boyamıştımiyi bir kuaföre gitmezsem üzülerek ayrılıyorum çünkü makyaj da düğünde alınanlar yetiyor hala sıcakta yapamıyorum ki sadece rimel kapatıcı
Canını sıktıysa yap haklısın sıkmasa da durumun varsa haklısın hayırlı olsun hepsi
20 TL aylık. .
Saçımı kendim boyuyorum kaşlarımı kendim alıyorum. Kuaföre kırk yılda bir giderim o da kesim yaptıracaksam. Önceden makyaj malzemelerine çok para harcardım artık almıyorum elimdekiler bitmeden. Zaten artık fazla makyaj da yapmıyorum cilt bakımına yöneldim. Güneş kremim olmazsa olmazlarımdan. İyi markalar kullanmaya dikkat ediyorum bu ay 200 TL güneş kremine gitti.
Aylık 35 lira kuaför harcamam var
Ay degilde son 1 haftada 7 bin tl lik giyim aldim
1,502,667 soru
24,535,113 cevap
360,160 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın