0 oy
1,740 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben 18 haftalık hamileyim hiç kilo alamadım üstüne 5 kilo verdim bu aralar onun stresi var üzerimde bir de kaynanam gitmiş eşimin eski sevgilisi ile mesajlaşıyor konuşuyor iyice kötü oldum. Biz  sözlüyken gidip eşimle sevgilisinin resmini faceye atmıştı ben kızmıştım. Sözlüyüz biz artık bu bana hakaret demiştim zar zor kaldırdı. Şimdi de yine o kızla konuşuyor. Bilmiyorum ya konuşsun istemiyorum bizim hakkımızda bilgi versin sosyal medyada takip etsin istemiyorum. Eşim de napıyım huyu böyle biz kendimize bakalım diyor ama zaten stresliyim bir de bu çıktı 

22 Cevaplar

+2 oy
(3,102 puan) tarafından
Deli mi bu insanlar gercekten bi garip ya.amac neymis yani.
tarafından
Kızı çok seviyormuş. Eşimle zaten aralarında artık bir şey yokmuş. Mesajını yakaladım benden adamın biri diye bahsediyor kıza
(65 puan) tarafından
Aynen bnde size katılıyorum diyecek söz bulamıyorum
(3,102 puan) tarafından
kiz senn yerinde olsam gorusmem asla.madem o kizla gorussun dursun.sizden hber bile veriyordur ona.aman agzina laf vermeyin .esegin aklina karpuz kabugu sokar bunlar.
tarafından
Çok zoruma gitti anlatamam öyle böyle değil. Benim annem öyle bir şey yapsa kıyamet kopardı
(3,102 puan) tarafından
Kaynanain kus oldugu birileri varsa gorus onlarla anlasin
(65 puan) tarafından
Kaynananizla gorusmeyin açık acik söyleyin böyle insanlar karşı hareketten anlamaz eşinizle tekrar konuşun ne demek huyu böyle bnmde huyum böyle bni beğenmiyorsa gidip gelmesin bnde gitmeyin yüzümü görmesin rahat etsin sizde yüzünü görmezsiniz onun sorun kalmaz
tarafından
Beni Bu durumun normal olduğuna bir sorun olmadığına falan inandırmaya çalışıyorlar resmen. Benim takındığım tavrı fazla buldular ama benim yaptığım tek şey suratım asıldı. Sözlüyken fotoya tepki koymuştum bunda ağzımı açıp bir şey bile diyemedim
(3,102 puan) tarafından
Sen o fotoyu koydgnda bi kücük kiyamet koparacaktin bacim.sessiz.kalirsan yarin 3unuzu bir yemege bile alir
(65 puan) tarafından
Aynen sessiz kalınca böyle oluyor sen yapsan adı namussuzluk onlar yapınca normal
(65 puan) tarafından
Bni istemedigini bu kadar belli eden birinin yüzüne bakmam
tarafından
Benim gerçekten hiç bir şeye gücüm kalmamış gibi
(65 puan) tarafından
Kalır kalır kaç yaşındasınız ki Allah sağlık problemi vermesin tek her şey gelip geçici yalan Dünya'da Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermez inanın bnmde başımda bir sürü saçma şey var tek düşündüğüm sagliklica bebeğimi kucagima almak dünya hayatı bir şekilde ilerliyor bazen tepkisiz kalmak sadece seyretmek gerekiyor bazen insanlara dişlerini göstermek gerekiyor ama hamilelik dönemi mümkün mertebe kimseyle tartışmaya girmemek daha iyi bol bol dua edin Allah görüyor duyuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Senjn kaynanayi kaynar kazana atsınlar ya terbiyesize bak ne kadar ayıp  ama 
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Acil kaynnan olcak yılanla muhbbetini kes o kadar diyorum
tarafından
Ben kızdım başka konuda konuşmayı kestim hatta numarasını falan sildim. Kayınpederime demiş sözde 2 gün ağlamış. Geri hiç bir şey yok gibi davrandım.
(781 puan) tarafından
O kızla konuştuğu mudece konuşma kayınpederi ara sor gitsen bile yüzüne bakma eşinde mesafe koymalı anasiyla
0 oy
tarafından
Bu huy degil malesef kışkırtmak, bence eşin el atmalı 
tarafından
Aman eşim şimdiye kadar neye el attı ki buna el atsın
0 oy
tarafından
Nasıl bir nesildeyiz biz ya bide gençlere laf ederler koca koca kadınlar oğlunun eski sevgilisi ile mesajlasiyor nispet yapar gibi gelinine , ben olsam kayınvalideme konusmazdim herhalde
tarafından
Gayet katı ol neler yaptığının farkına varsın ve ben olsam eşime de kızarım annesiyle konuşmalı eğer senin annen olsa eski sevgilinle konuşsa acaba eşin le kayinvalide rahat durur mu
tarafından
Eminim ki annemin başına da benim başıma da dünyayı yıkarlar
tarafından
Eşine bence bunu örnek ver insanın sinirine dokunur böyle bir konu
tarafından
Eşim anne babasına a bile diyemez. Ondan zaten bir hayır beklemiyorum ama ne biliyim o kadar kötü hissettim ki kendimi. Sanki seni beğenmiyorum keşke bu olsaydı gelinim gibi hissettim
tarafından
Senin bokunuuu yesin beee istediği kadar uğraşsın sonucuna bakicaksin sonuçta eşinle evlenen sensin kaynanan tüm gün uğraşsın amacına ulaşamaz kökten konuşma canım kendini hiç sıkıntıya sokma sonuçta sen eşinle evlendin annesiyle degil
0 oy
tarafından
Yok artık diyecek bişey bulamadım 
0 oy
(906 puan) tarafından
Bütün gorusmeni kes,kaynanam diye onunla görüşmek zorunda degilsin
0 oy
tarafından
senin yapacagin bisi yok ki kadin fesatsa ne yapqbilirsin esinde annesinin huyunu biliyor.. yanii bosa takilma hoss sizi ayirip onj mu alicak becerebiliyorsa demek ki esinden de es olmaz.. yani stres yapsan da kaynanan yapicak yapmasan da .. takilma birak kendince eylensin, sende esinle mutlu mutlu resimlerini koy daha cok eglensin
0 oy
(3,458 puan) tarafından

Benimki de eşime istediği kızın ablasının kız kardeşini kaynima istedi kızı vermediler tekrar istemeye gidecek o evden 3 defa kız istemiş olacak seninkide zor canm görmezden gel en iyisi laftan anlayan biri değildir 

tarafından
Senin ki de ayrı bir dertmis
(3,458 puan) tarafından
Kayınvalidesi olanın derdi var :)
0 oy
(765 puan) tarafından
Terbiyesizlijten öte, bence hiç iyi niyetli değil. İnsan çocuğunun mutluluğunu düşünür, ne umuyor ki eski sevgiliden 
tarafından
Ben biraz soğuk biriyim insanlarla fazla konuşamam. Eski sevgilisi çok cilveli kahkaha atmayı seven biriydi. Kaynanam da öyle.. Kanka gibiler her konuda konuşabiliyorlar. Ben sanırım kendimi biraz ezik hissediyorum
(765 puan) tarafından
Senin ezik hissedeceğin bir şey yok, soğuk olabilirsin, oğlu seni böyle sevmişse kaynanana b.k yemek düşer
tarafından
Çok canım sıkıldı keşke böyle olmasaydı ne biliyim kendimi kötü hissettim
0 oy
tarafından
Kaynananla hiç muhattap olma boşver konuşma bayramdan bayrama git arama sorma napiyosa yapsın yoksa eşin ile aran bozulur bide hamilesin stres yapma bebeği etkiler 
0 oy
(562 puan) tarafından
O kal.tak kaynananla kesinlikle ve kesinlikle muhatabi kes. Zorunlu olmadikca konuşma gidip gelme. O ne demek ya 
tarafından
Sanki konuşmaya derdimi anlatmaya hatta küsmeye bile halim kalmamış gibi
(562 puan) tarafından
Agzina scsan yeri var bacim. Esine tek diyecegin sey. Aynisini annem yapsa boyle sakin kalirmiydin de. Gitsin anasinkn agzina scsn
tarafından
Ne olduysa alttan aldığımdan oldu şimdi beni sallayan bile yok.. Elimde mesleğim var çok şükür güzelliğim de yerinde bence ama kendimi hep herkesten aşağı gördüm şimdi de herkes beni öyle görüyor
0 oy
tarafından
Olay çıkar gürültülü olsun ama sessiz kalma. Dengesiz şey 
tarafından
Sadece suratımı astım başka hiç bir şey yapamadım. Yoruldum heralde artık ne yapıyorsam kendi kendime yapıyorum :(
tarafından
Yanlış yapıyorsun sesini çıkarman lazım
0 oy
(52,382 puan) tarafından
onunki huy.olmaktan çıkmış artik esinin kızıp ayar vermesi lazim esinde gamsiz davraniyo
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin yarın bi gün o kız yüzünden aranız bozulur da iş kötüye giderse ne olacak.Resmen oğlunun yuvasını yıkmak istiyor
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Onu alsaymış o zaman tövbe tövbe niye bu kaynanalar normal değiller. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
0 oy
tarafından
Adı üzernde eski ya kaynanan kafayi yemis bacım
0 oy
tarafından

Takip ederler hiç şaşmam  Eminim ki zamanın da o karıninda azıma ettiler şimdi yağ ballar     c.tesi günü kaynanam rahatsızlandı hastaneye gittik  yolda gelirken  aynısını bna yaptı riskli gebelik geçirdiğim halde eşime eski sevgilisinin boşandoginin bilgisini veriyor    dengesiz   sonra ben sende kalayım diyor  aşım sustur du bende kabul etmedim   şimdi kizi bakiyor

0 oy
(607 puan) tarafından
Olur mu canım öyle şey oda nedir yazık valla, ne eşin ne de sen konuşmayın onunla 
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Resmen seni huzursuz etmek için yapıyor baksana pislik kadın 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,397 göst.
23 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma (855 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 896 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zehraao (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 517 göst.