Kızlar 5buçuk yaşında oğlum var ve bize okul yolu gözüktü var mı aranızda çocuğu başlayan neler yaşadınız yapabildimi
Çalıştığım için 3 yıldır kreste 15 haftalık hamileyim bu sene 1.sınıf a başlayacak benim kuzum da ilk 1 hafta zorlanmıştı ama sonra çok sevdi .
Yaz okuluna gönderdimben oğlumu benim oğlum 4 buçuk yaşında bu sene ana okulunada başlıycak zaten canım ilk üç gün hevesli gider sonra disiplinden dolayı sıkılmaya başlar ağlar ben okula gitmek istemiyorum diye senin le kalmak istiyorum seni özlüyorum diycek sen kararlı ol babasıda öyle agliycak bağrıcak sabır ve kararlılık gerekiyo yaşıtlarinda gidicek orda çok güzel şeyler öğrencisiniz diye heveslendir belkide sorun yaşamasınız inşallah yaşarsanda en fazla 15 gün biz yaşadık ne zaman bitince okulum gitmek istemiyorum diyo hala ama yinede alısıyo
Benim kücük yegenim gidiyor hemen alıstı bir sorun olmadı ilk basta az cok zorluk oldu ama alıstı hemen :)
3yıl krese yolladim oğlumu çok özgüvenli kendini ifade edebilen bi çocuk olarak yetişti 7yaşinda şuan ve 1ci sınıfı üstün belgesi alarak başarılı bir şekilde bitirdik çok şükür rabbime şuan da 24haftalık hamileyim ve kızım olucak abisi kardeşini çok seviyo ve dört gözle bekliyo artik 2ci sinif olduk bu sene okulla ilgili beni çok zorlucagini düşünmüyorum açıkçası inşallah kizimda abisine benzer hem aklıyla hem yüz güzelliğiyle abisinin aynısı olur inşallah...Rabbim hepsini hayırlı evlat etsin inş
1,493,576 soru
24,402,652 cevap
350,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın