0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (1,352 puan) tarafından
Bir ay  önce 81kilo ile başladım diyetime 75.500le yola devam ilk defa bir diyete bu kadar sadık kaldım ekmek abur cubur yemeden herşeyden az yiyerek azim ediyorum normalde başlamadan biterdi diyetlerim ilk zmaan hızlı kilo verdim şuan durdu yavaşladı dedim ama duydum kadarı ile mesela hergun aynı sınırlı şeyleri yemek kilo vermeyi yavaşlatıyormus yani bir gün öğlen makarna yiyip vücudumuzu kiloya karşı uyarıyoruz ki vücut kılo almaya gidiyorum sanıyomus ertesi gün ise protein ağırlıklı beslenince vücut tekrar kilo vermeye doğru çalışıyomus yani bir gün kizartma makarna yersem ertesi gün sebze ağırlıkli yiyorum ben hedefim 60 kilo olmak

4 Cevaplar

0 oy
(1,789 puan) tarafından
GİTMİYOR........
(1,352 puan) tarafından
Neden ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasil gitsin aç gidiyor acliktan midem agriyo suan:)))
(1,352 puan) tarafından
Kız açmi dolaniyon
tarafından
Yok diyet listesini  yapiyorum.5 gun detoks yaptim.2 kilo gitti  vucudumu sasirtti diyetisyen
0 oy
(853 puan) tarafından
Hadi insallah canmm bnde diyetteydim smdi hic bisey yiyemiyorum cnm sicaktan bide bebwgin arkasindan kosmakdan az once tartindim  5o kiloyum 4 kilo gtmis sabah cok spor yapiyorum bn  bedenen inceldigimi hissdiyorumm
(1,352 puan) tarafından
Bende gözle görülür incelmedim dhaa bana öyle geliyor ama bedenen incelmiş hafiflemis hissediyorum bir kişi zayiflamissin rejim mi yapıyon dedi mutlu oldum boyun kısami 50 kilo cok güzel keşke bende 50 olsam ama 60 olsam zayıf tığ gibi olurum galiba
(853 puan) tarafından
158 cnmm boyum
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Surunerek devam ediyorum bayramda napcam ben yaaaa napcammm acaba ekmek hic yemesemde kebaplari yesem kilo alirmirmiyim diye dusunuyirum
(1,352 puan) tarafından
Ekmek siz ye ben kebabı Mangalı tavugu ekmeksiz istedim kadar yiyorum en azından ekmek yeme belki bünyeden bünyeye farklıdır ama fayda gorursun
(2,983 puan) tarafından
Valla oyle yapicam kuzum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 477 göst.
24 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 504 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra.. (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 378 göst.
26 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 117 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cemre (406 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,210 soru

24,426,768 cevap

352,092 kullanıcı

...