0 oy
347 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Mesaj yazmak guzel ama telefonla konuşmayı sevmiyorum sizdede boylemi

17 Cevaplar

0 oy
(2,171 puan) tarafından
Bende sevmiyorum o yüzden bikerede herkese toplu msj atıyorum illaki görüyorlar geri dönen oluyor hiç dönmeyen oluyor herkesin canı sağ olsun. Sizede hayırlı mutlu bayramlar bu arada 
tarafından
Sağol canım sanada
-Reklam-
0 oy
(128 puan) tarafından

Aynen gelde bugün aranacaklari ara :ermm: mesaj yazmak tercihimdir hepp :angel:

tarafından
Banada diyolar arasana diye diyorum eşimle  bile şimdiye kadar 4 5 kez anca konuştuk cidden de öyle mesaj rahatıma geliyo
(128 puan) tarafından
Aynen canim bnmde
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Al benden de okadar eltimde çok sever zirzir arardı beni ilk zamanlar dedim sevmiyorum paylaşacak biseyimiz de yok arama:)
tarafından
Hahahha iyi yaptın aradimi sonra
(9,238 puan) tarafından
Yooooo
0 oy
tarafından
Ben bayiliyorum ozellikle goruntulu konusmayi gunde 86 kere ariyorum annemi sjsjsj
tarafından
Annemse benimki daha fazla caktirma
0 oy
(45,036 puan) tarafından

Oyyy tam Olarak bende öleyim hic sevmemm:D

0 oy
tarafından

Ayy bendeee zaten uniye kadar telim yoktu ordada kimseyi aramadim etcek laf bulamiyom ne diyim dedi kodum da yok herkez şikayetci niye aramiyon hayirsiz diye :ermm:

tarafından
Mesaj yazıyorum diyor ara diye sevmiyorum diyorum
0 oy
tarafından
Aynen ben hatta post açmıştım konuşamıyorum diye mesaj daha iyi geliyor geçen arkadaş evde yalnızım görüntülü konuşalım dedi valla içimden gelmedi bahane ürettim telde konuşmak işkence gibi geliyo gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi hissediyorjm tel çalınca yalnız değilmişim 
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bende mesjı severim ama eşim konuşmaktan yana her zamn :) 
tarafından
Benimki hiç sevmez hep mesaj 4 5 kez anca aramıştır şimdiye kadar
0 oy
(51,786 puan) tarafından
bende konusmayi hic sevmem
0 oy
tarafından
Bende telefonda daha iyi konusuyorum  en azindan anlatmak istediğimi anlatabiliyorum mesaj çekmek sıkıcı geliyor.. o yaz sen yaz enfazla 5 dakika ;)
0 oy
tarafından
Ay hiç sevmiyorum bende yüz yüze 10 numara sohbet ederim ama iş telefona gelince ağzım dilim tutulur hiç sevmem o yüzden ilk tanıştığım insanlara diyorum aramam diye anlatıyorum ki durumu bak bak değişti bu kız yan yana iken nasıl telefonda nasıl demesinler diye☺☺
0 oy
tarafından
Ben toplu msjlari samimi bulmuyorum..başından saviyomus gibi oluyo..herkese tek tek kısa şekilde bayramın.mubarak olsun diye yazarım isimleriyle..
0 oy
(477 puan) tarafından
Bende sevmiyom mesaj olsa saatlerce yazarım ama telefon konuşmak  sevmiyom
0 oy
tarafından
Bende de öyle ama etrafimdan kabul görmüyor :D 
0 oy
(8,094 puan) tarafından
Tam tersi. Mesajlaşmayı hiç sevmiyorum
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Bende sevmiyorm konusacak bisey bulamiyorumda zaten hem utaniyomda eltim gorumcem kaynanamla konusmaktan sevmiyorm hiç sadece arkadaslarim ve annemle saaylerce konusurum  illa diyecek bi laf buluyorumda cunki 
0 oy
(14,067 puan) tarafından

Arayan olmadığı için bisey diyemiycem :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 490 göst.
26 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zilan (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 536 göst.
3 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,169 göst.
25 Nisan 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❣Gökay ❤Çağatay‍❣ (338 puan) tarafından soruldu

410,860 soru

12,363,778 cevap

41,792 kullanıcı

Kategoriler

...