+1 oy
759 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Evde pinekleyip duruyorum bugün ne gelenim var nede gidenim bir soluk bir ses yok yanımda eşim desen balığa gidecem diyo annem desen kendi aleminde çocuklarımdan başka kimsem yok yanımda benim gibi olanlara selam olsun 

28 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından
Aynı ben Rahime yapayanlizim 
tarafından
Gel sarılalım laa valla bayram gelsin istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Bende yalnızım eşim görevde aileler uzakta ben hamileyim yolculuk yapamıyorum telefon iyi ki var da seslerini duyuyorum
tarafından
Valla şu telefonu icat edenden Allah razı olsun
0 oy
(5,068 puan) tarafından
İstanbul boş diyorlar azcık gezseniz çocuklarla. Eşin de gitmeyi versin.
tarafından
Yok yavrum yok bayramlaşdık gitti camışş gitsin
(5,068 puan) tarafından
Hey Allahım yaa niye böyle düşüncesiz ki bu insanlar. Senin bunaldigini düşünmüyor mu hiç.
tarafından
Yok be kuzum ben onunla biyere gitmek istemiyorum çünkü doğru düzgün konuşup sohbet etmez ben konuşkan insanım
0 oy
tarafından
Ben varim malesef gurbet  boyle kimsem yok ya mesaj atiyorum ya arıyorum  kimsen olmayinca dünden  bir farkı da olmuyor bayramın her bayram.cok üzülüyorum  bu duruma malesef gecen bayram memleketteydim bu bayram evdeyim isterdim.ayni sehirde olalim herkes gelsin 
tarafından
Valla yaa keşke hepimiz birbirimize yakın olsaydık da en azından iki sohbet ederdik be
0 oy
(8,581 puan) tarafından
Aleykmselam:(
tarafından
Oyyy oyyyyy :=)
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Kız buda bayram mı yaa. Valla ne çocuk ne var ne şeker toplayan sessiz sakin 
tarafından
Hee yaaaa hiçç tadı tuzu yok :(
0 oy
tarafından
Ay aynıyız abla benimde esom şuan çalışiyo ama bi kac hafta sonra izine çıkıcak tuttuedu balığa gidicem diyor
tarafından
Bohhhh var balıkda bunlara bide balık çıkdı
0 oy
tarafından
Ve Aleykümselam bnimde hm cok uzak hm küslük var gelen gideni gectim msj atanim yok oturmus dusunuyom 
tarafından
Düşünme be kuzu napalm bizimde kaderimiz böyleymiş ama isterdikki hepimizin geleni gideni olsun
tarafından
Öyle valla butun sülale toplanmis evimdeler bi ben yokum
0 oy
(5,138 puan) tarafından
Annenler orda değil mi oraya git. Canım 
tarafından
Annem evde değil canım et topluyor ev işlerine falandı gidiyo ya oralardan hep arıyorlar
0 oy
tarafından
Eşim zabahtan kurbana gitti oğlan kayinvalidemlerde bende yanlızım daha kahvaltı yapmadım canım çok sıkılıyor :(
tarafından
Benimde canım sıkılıyo bende kahvaltı etmedim içimden gelmiyo
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Al benden de o kadar kaynanamlar kurbana gitti kocam olacak kişi de sabah beri uyuyor   bende burada pinekliyorum 
tarafından
Erkeklerin işi ne zaten anca uyurlar :/
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Valla bende öyleyim canım kocam kaynanamlar felan köyde kurban kesiyo bende kızımla evde oturuyoruz görümcem yanımda doğum bekliyorum bakalım ne zaman gelir 
tarafından
Yine bi ses var öyle düşün canım
(6,938 puan) tarafından
Tabi canım aynen öyle 2 gündür tektik hiç zaman geçmiyor
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Bende evdeyim sıkıldım bacimi çağırdım geliyo yolda kalcak iki üç gün inşallah yoksa catlicam evde
tarafından
Az konuşup sohbet edersiniz hiç olmasa iyi olmuş
(45,017 puan) tarafından
Yaaa demi
tarafından
Evet aynen :)
0 oy
tarafından
Rahimelerin kaderi sanırım:) benim de eşim görevde anne baba desen uzakta valla garip kuş gibi kaldım bebeğim da karnımda oynaşıyoruz öyle:)
tarafından
Adaşım öyle hakikaten benim babaannemin adı Rahime onuunda kaderi benimki gibiymiş hep çile çekmiş garibim Allah rahmet eylesin hiç tanımadım fotosu bile yok
tarafından
Allah rahmet eylesin benim babanemin adı da Rahime ben de tanımadım.onun da ömrü sıkıntıyla geçmiş. Neyse yapacak bir şey yok.  Bu halimize de binlerce şükürler olsun ne diyelim
tarafından
Sen bana benziyosun
tarafından
İsmimizin beraber bazı şeyler de benziyor. Eski bir postuna görmüştüm ordudaydin ben de Karadeniz geliniyim. Güzel tevafuklar bunlar:)
0 oy
tarafından
7 den beri ayaktayım çok yoğun geçiyor 
tarafından
Kolay gelsin kız iyi yine bari maraton yapıyon ben onuda yapamıyorum çünkü kimse yohhhh:/
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Bizde eşimle oturuyoruz kuzum aileler yakında olmayınca olanlar da 5 para etmeyince :))) ama mutluyum yine kuru kalabalık sevmiyorum çünkü 
tarafından
Kuru kalabalık olmasın şöyle yanımda kımıl kımıl konuşacak insan olsun bana yeter di ama o bile yok kız keşke aynı benden bi robot olsaydı karşılıklı muhabbet ederdik :)
(2,587 puan) tarafından
Hahaha manyak
tarafından
Hiç olmasa bana zararı olmazdı dedikodu yapamazdı ahahaaa
0 oy
(1,633 puan) tarafından
:)Bende ayni
tarafından
Yanlız değilim en azından kız vallahi iyice bunaldım bee ulan kimse yok yaa çevremde vıyhhh in cin top oynuyor burda sessiz sedasız ıssız ada gibi tiplere girdim
(1,633 puan) tarafından
Rahime valla senle aynı durumdayım :) kocada yok
tarafından
Biran önce bitse kız şu kurban :)
(1,633 puan) tarafından
Aynen valla Allah affetsin hiç sevmiyorum
0 oy
(14,067 puan) tarafından

Ve aleyküm selâm benim eşimde sabah 6 da annesine gitti halen ortalıkta yok insan evine eşine çocuklarına gelir sonuçta onunda bir evi var dimi şuan çok sinirliyim :angry:

tarafından
Yok anam yok anlamazlar Bendede var işde böyle bi malll aynı aynı sanırım 100/95i böyle :/
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Aynı ben. Standar geçiyor. Akşama doğru ailelere gidicez sanırım
tarafından
Ehh yine iyi iki sohbet edersiniz hiç olmasa
0 oy
(928 puan) tarafından
Aleyküm selam canım bizde öyleyiz çocuklarla tekiz eşim nöbette sıradan bir gün gibi sanki bayram değil
tarafından
Evet hiç anlamı yok :/

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 805 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alca (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 578 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 514 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu