+1 oy
877 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Ben nefret ediyorum herşeye karışıyor hangi hastanede doğurmama bile

28 Cevaplar

+2 oy
(6,687 puan) tarafından
Ben cok severim Allah basimizdan eksik etmesin❤
(14,168 puan) tarafından
Bende♥️
(6,687 puan) tarafından
Allah bozmasin canim❤
(1,371 puan) tarafından
Ahh mehincik biryerde qalrsiz ya ayri nece sevirsen qaynanani:)))
(6,687 puan) tarafından
2il bir yerde qalmisam 3ildi ayri rayonlarda oluruq ama bir yerde qaldigimiz zamanda mene hec vaxt gelin gozuyle baxmayib oglunnan qizinnan ayirmayib sagolsun
(1,371 puan) tarafından
Allah razi olsun o qaynanadan menimdr qaynanam gedib qonşularla qiybetimi qilir mene kend camaati deyr
(6,687 puan) tarafından
Men baki qiziyam culfaya gelin geldim hec kimi tanimirdim qaynanam deyirdi kimse sene gulden agir soz dese o adamin canin alaram..mene ana oldu hemise duz arada evde sozumuz olurdu oda her evde olur guya oz anamla sozumuz olmurki?
Ama mene hec vaxt ailemi axtartmadi..teze bakiya kocende inanisan qaynanamcun darixib aglayirdim mamam kusurdu :D
tarafından
Ayy ne gözel  kaş menim qaynanamda ele olsaydi :(((. Yaşamaq hevesimi öldürdüler :((. Yoldasim bir terefden qaynanam bir terefden. Hayifki bir qızım var ona göre dözürem her seye. Anam gilede hec bir sey demirem .  Derdimi acib demeye yaxinim yoxdu bir  sayim qizi var mene yaxin olar derdimi sanisa bileceyim oda cox uzaqda yasayir
(6,687 puan) tarafından
Baci eyer ailen sahib cixirsa cix get..etrafimda o qeder bosanib oz heyatini quran insanlar var..ele bir yaxin padruqam evliyken gun gormurdu evden cole bele cixmaga qoymazdilar usagi ne park bilerdi ne bir sey bosandi getdi isledi indi park deniz plaj butun gun gezir kef edir vallah bele baxiram hec atali usaqlar ele gezib eylenmir..
tarafından
Ailem sahib cixar elbette ki onlar meni çox isteyir heıe atam lap cox isteyir. Ama istemire onlari üzüm istemirem mene göre kimlerdense söz eşitsinler kentde yasayiriq   kentde biri boşansa  min söz deyerler ama heç kim esl sebebi araşdirmaz qaynanamin öz qizi boşandi ama bakida olur deye heç kim bilmirki boşanib
tarafından
Men park plyaj deniz falan istemir hüzur isteyirem sadece. Allahima sığımıram. Rebbim yardımçım olsun yoldasimi qaynanami düzgün yola çeksin üreylerine insaf rehm getirsin hecne istemirem. Vallha belke ayri yasasaydiq ele olmazdi qaynanama göre yoldasimsa menimle dalasir. İstemirəm usaqim atasiz böyüsün :)).
(6,687 puan) tarafından
Canim kimin ne dusunduyunun ne onemi var..esas senin xosbextliyin rahatligindi..usaginda niye atasiz qalsinki ne vaxt istese gedib gore biler..

Niye ayri qalmirsizki?hansi rayondansan?
tarafından
Sonda simvolu sehv yazmisam üzürlü say başım qarisib :(((((
tarafından
Xaçmazın kendinden qubanin kendine gelin gelmisem
tarafından
Evin tek ogludu 4 bacisi var. Ayri qalmaq istemir qaynanamıa qaynatama baxmaqa adam lazimdi yemek içmek yigisdirmaq. Yoldadim denizde isleyir bir aydan bir gelir eve arada deyirem gedek kiraye qalaq bakida sende ged işine  yox deyil qala bilerik sırf ata anasina göre
(6,687 puan) tarafından
Nece yaslari varki?bizimkilerde tek yasayirda hem olara rahatdi hem bize
tarafından
Qaynanamin 58 qaynatamin 60. Sadece qaynanam  tez tez naxoşluyur. Gah davlenisi qalxir gah dizine su yigilir   gah üreyinde telesme olur. Qaynatamlada baş aparçaq cetindi yşsöhbet yemeye geldi onu yemirem bunu yemirem adam qalir ne bisirsin. Her günde mütleq et olmalidi ondada eyni xöreyi ard arda yemirem ferqli yemekler olsun elebil restorandadi .
tarafından
Evimizde ikimertebelidi. Evi yigışdır usaqa bax yemek cay hazirla çatdirada bilmirem. Neyisede elemiyende qaynanam danisir ki bu niye qaldi onu niye elelmemsen ehhhh.
tarafından
Dünen qulaqim agriyirdi qulagima göre istiliyim 39 dereceye qalxmisdi o halnan inan evin pencerelerinin perdelerini ütüleyib taxmışam . O qeder halsiz idimki usaqi qucaqma alanda qorxurdumki düser elimden :((((
(6,687 puan) tarafından
Allah komeyin olsun baci insallah duzeler her sey...yoldasin cixir gedir evden ne xeberi varki yuk dusur senin ustuve

Yoldasin denizde qalir?
tarafından
Amin inşeallah. He denizde qalir gemide. Eslinde yoldasimi isteyirem darixiram onuncun işde olanda amma gelki bele söz söhbet olanda  çox inciyirem pis oluram :(((. Hee eledi bir ay evde olmur  bezen o evde olmayanda biraz,daha rahat nefes aliram qaynanami yola verirem axi. Evde olanda arvad kimi danisir her seye göre basmin etin yeyir. Qarışqanı fil eliyir söz cixardir basliyiriq sözlesmeye
tarafından
Bezen susuram cavab vermirem ki men danisdiqca o söz tapib danisir. Ondada deyir niye susursan. Susursan günahkar olursan danişirsan ondan beter. Qalirsanki ne edesen.  Qadagalaridaki saymaqla bitmir. Onu eleme bunu eleme halbuki adi şeylerdiye.  Bu proqramida ondan gizlin açmisdim. Gördü danışdı danışdı axı icaze verdi ama yazışma yeri olmdugunu bilmir ele bilir yaxisma yeri olsa men estagfirullah oglanla yazişacam. Dryirler kim özü eledi basqasinada o gözle baxir. Ama ne men ele insan deyilem, ne de ondan ele bir sey hiss elememşem. Nem baldizlarim deyir bir ay senden xebersiz olur deye  bele pisixlesib  bsldizmin birinin yoldasida  gemide isleyir. Oda eyni bunun kimi .
tarafından
İnanirsan 4 baldizim var 4 düylede aram yaxsidi mene baci kimidiler.  Öz bacim yoxdu. İsterdim qizimin bacisi olsun
(6,687 puan) tarafından
Duz deyirler biz yoldasimla cox mehribaniqda hec savasmariq 6ildi aileliyim biz hele kus bir gece qalmamisiq en cox 1 2saat küs qalariq..ama bir ilisi getdim qaynanamgile biraz qalmaga yoldasimla o qeder savasirdiq vatsapa girmeyimi bele soz eleyirdi guya getmisdim 1ay qalim 1hefte kecmedi geldi apardi..ayri qalanda insan darixdigindan bilmir neynesin
(6,687 puan) tarafından
Yene yaxsi baldizlarin yaxsidi pis olsa bes neyleyerdin?onlarla basivi qat insallah Allah qizivada bir baci qismet eder..menimde bacim yoxdu ama baldizimla baci kimiyem ))
tarafından
Ayy eynen menim yoldasim axsam saat 10 tamamdan sonra vatsapa girmek olmaz yalniz o yazanda olar. Gündüzlerde cox olmaz. Mende mecbur bura girirem. İndi yoldasim gedib ise vatsap da saat 10 qadagasida ise düsdü :)). O evdeyken yox idi  anamla rahat yazisirdim gece
tarafından
Hene baldizlarima min şükür. Olarda bilirki günah qardasindadi. Hee Allah aranizdan su bele kecmeyine imkan vermesin inşəAllah. Bidene canimın içi qaqaşım var :).
(6,687 puan) tarafından
Bu oglanlarin hamisinin xasiyeti eynidi...ama yaninda gece necede istesem vatsapa girem gece smeni olanda ama saat 11den sora qoymur girem vhatsapa
(6,687 puan) tarafından
Nece yasin var?
tarafından
22 yasim var 4 ildir aileliyem usaqmiz gec olub 7 ayliqdi
(6,687 puan) tarafından
Masallah canim Allah saxlasin
tarafından
Sagol canim  allah seninde bebislerini saxlasin. Sen nece yasindasan neçe bebişin var
(6,687 puan) tarafından
Sagol canim menim..mende 25 yasindayam 5yasinda bir oglum 2yasinda bir qizim var❤
tarafından
Hee. Lap yaxsi. Allah saxlasin. Xoş günlerini göresen. Pesmançılıq göstermesin rebbim.
(6,687 puan) tarafından
Cox sagol canim menim aminnn
(1,371 puan) tarafından
Aaaa men ele bilrdm bir menim yoldasm qoymr gece saat 11den sonra vatsapa girmeyi:))
(6,687 puan) tarafından
Yoxe menimkide eledi :(
(1,371 puan) tarafından
Turkler demisken erkek milleti
(6,687 puan) tarafından
Aynennn )))
tarafından
Aysen. Aycan  agzina sagliq düz dedinaaa erkek milleti hamisi eynidir:)))).
tarafından
Mendede dünene qeder saat 11 den sonra idi dünen 10 oldu  :(. Napalim kociş iste. Mende burda basimi qatiram arada
(6,687 puan) tarafından
Menimki bele hecne demez sehere kimide girim hecne demir gunduz smenide isde olanda soz demir ama gece smeni olanda uje heslenir deyir girme get yat :D
(6,687 puan) tarafından
Menimkinin burdan xeberi yoxdu )))3ildi uje girirem bura hele xeberi yoxdu
(1,371 puan) tarafından
Menmkidr bilmir bura girirem  yoxsa bunada bir soz tapacaq deyecey:))   5 gundu anam gildeyem xesdeyem drye burda qalram   burnumdan geldi  nevaxd watcapa girsem   yazrki ancaq burda yatrsan girme halbuki gunde 2 defe ancaq girirem ayri qalandada lap qidqancliq eliyr)
tarafından
Heee  mehincik senin teline baxmir kocis  bizde yoldasim evde olanda cox vaxt telim onda olur . Tezedi telim deye maraqli gelir alir qurdaliyir.
tarafından
Heee aysen aycan. Bes men ne edim  sen 5 gün ayri qalirsan men bir ay qyri qaliram daha dalasmadigim gün olmur
(1,371 puan) tarafından
Canim adim Ayşəndi qisaca ele yaza bilersen. Senin adin nedi:)
(1,371 puan) tarafından
Mende bugun dalaşdm esebimden whatsapi sildim  2gun keçseydi eve qayidardm ayri qalmaq lap adami  narahat edir   sevgi varki qisqancliqda var deye dusunurem  ama yorulur adam (
(6,687 puan) tarafından
Yoc menim yoldasim telimi eline almaz esebleserem xoslamiram men ele seyi mende hec yoldasimin teline baxmaram herenin bir ozeli varda men qizlarnan danisib edirem niye gormelidiki?

İndide uz uze oturmusuq men burdayam :)))
tarafından
Ayşən menimde adim Ayşəm :))). Bir herf deyisikliyi
tarafından
Ehhh sen demisken erkek milleti. Bas aparmaq çetindi.men vatsapi silsem eseblesib, bir dahada yüklemeye qoymaz :)))))) onun ürryinden olar silmeyim.
tarafından
Mehin menim yoldasim vatsap yazismalarini oxumur ki. Yeni telim onda olanda lap bacisindan brle mene mesaj gelse oxumaz. Basqa proqramlari qurdaliyir ne var ne yox . Qurdaladiqcada  nese cixardir danismaqa bu sekil nedi burda sil bunu bu proqram neycündü ne ise yariyir. Men ondan xebersiz telime nömre bele yazmiram halbuki birdefe onu kantaktima baxarken yaxaladim dedim neye baxirsan. Mene güvenin yoxdu ki. Dedi elebeıe baxirdim. Nişanli vaxtimi çox özlüyürem hec dalasmazdiq bir ay evde olurdu o birayi demek olarki her gün görüsürdük. İndi karonaya göre iki ay olur isde iki ay evde :(. Evde olmaqi bir derd isde olmaqi bir derd. Qalirsan nece edesen ki bi döz tapib deye bilmesin . Mümkün deyile adi bir söz sorusur  biraz gec cavab verirsen ya esitmirzen ikinci defe sorusur yene basliyir söz söhbet
(6,687 puan) tarafından
Ayri qalmaq cetindiye işini deişe bilse yaxsi olardi insan yan yana daha mehriban olur..
(14,168 puan) tarafından
Kızlar ne konuştunuz be oylee :))))
tarafından
Hee eledi  Mehin. Neyniyek elmizden bir sey gelmir ki. Arada deyir isden cixacam. Ama cixsa harda is tapib isleyecey ki :(.
tarafından
Ggyk  arkadaşım eslerimizden konusuyoruz azeriyiz.  Anlamiyon mu azerice.  Yani sizin dile çok yakin.
(6,687 puan) tarafından
Bakida bir is tapsin kocun bura
(14,168 puan) tarafından
Cat pat anlıyorum işte :))
tarafından
Hee nebilim görekde. Ama baldizmin yoldasi deyir mekteb oxuyub vezifesin artirsin. Allahdan xeyirlisi.
(6,687 puan) tarafından
Vezifesi staja gore artmirki?menimde yoldasim polisdi her il vezifesi qalxir..sizde de ele olmadi mence ya 1ilden bir yada 5ilden bir qalxir vezife
tarafından
Yox canim menim yoldasim kollec oxuyub en asagi vezifede isleyir. Rasiyada mekteb var onu oxumalidir ki vezifesini artira bilsin. Vezifede malesef pulnan artir. Bakidada neft akademiyasi var ama ora girib oxumaq cetindi
(6,687 puan) tarafından
İmtahan versinde..menim yoldasimda akademiya oxumaq istedi 50min istediler
Ama universitetler pulsuzdu imtahannan kecse oxuya biler
tarafından
Hee hazirlaşsin gerek ondada o heves yoxdu  inanirsan bir rus dilin öyrede bilmedim ona kitab verdim ki al oxu öyren  lazim olacaqda ona  kitabi gezdirdi masinda bir defe de açmadi.
(6,687 puan) tarafından
Hevesi yoxdusa ne desen boşdur ...en azindan dovlet işi var  buna şukur etmek lazimdi
(1,371 puan) tarafından
Hara gedirsen pul isteyirlere vallah  men mamaçaliq bitirmşem keçen il naxcvanda is tapa bilmrem doğum merkezinde  iş dediler pul cox istediler
(6,687 puan) tarafından
Heye her seyin başi puldu..oxumagin menasi yoxdu pulun varsa harda istesen get isle
(1,371 puan) tarafından
Düzdü canim hə..
(6,687 puan) tarafından
En yaxşisin ozum eledim oxumadim :D
tarafından
Hee eledi Mehin. Min şükür bunada.
tarafından
Ayşən naxcivanda olursan?. Hee budeqe savada yox pula önem verirler. Mende yaxsi oxumusam mektebi ama sened vere bilmedim. Atam xeste oldu qardaşim esger idi. Menimle maraqlanan olmadi :(.  Sened dslincsn gedib gelmeye adamim yox idi deye qaldi. Sonrada  daha kociş cixdi ortaya. Nişanlandim mektebe heyatina son qoyuldu belece :).
(6,687 puan) tarafından
Qizlar neynirsiz??qaynanam gelib basim qarisib gire bilmirem bura
(1,371 puan) tarafından
Caan heçne mendr 1 hefteydi anamgildrydm axi eve geldm dunen gece saat 1de yoldasm geldi apardi :) eve geldimki  her yer dağilib  neçe saatdi temzlik edirem hele qutarmamişam
(6,687 puan) tarafından
Bayy canee evde 1ce gun olmayands ele olurda..menim yoldasim sifonerden bir kofta bele goturende qarisdirir paltarlari bir birinee
(1,371 puan) tarafından
Hee  menmkide eledi qutardm indi  . Qaynanangil ne yaxsi gelib  qalacaqlar?
(6,687 puan) tarafından
Tek qaynanam gelib usaqlarin ad gunusune..dunen oglumun ad gunuydu 5ide qizimin ad gunu olacaq oda kecsin sora gedecek))inanisan bileti gucnen tapmisiq bilet yoxduki
tarafından
Caan. Mende evde is güc usaq basim qarisib.
tarafından
Hee sizede islerinizde ugurlar yorulmuyasiz canlarim.  He ayşən  evden cixdin bir gün evi tanimaq mümkün deyil. Bizde yoldasim sfaneri qarisdirmaqi o yana qalsin eyninden cixartiqlarida evin yerinde sepelenir:))). Bir defe  nese düzeldirdi çekici mismari zadi töküb yere isini görüb qutatib olar qalib yerde deyrem olarida yigda qabina deyir seni niye getirmisem bes menim törtökümü yigmaqa getirmisemde :))). Deyrem daa meni neynirdin bir xidmetci alardinda. :)))
tarafından
Tebrik edrem  Mehin  böyük oglan olsun  xos günlerini göresen. Qızınlda tebrik edim indiden  böyük qiz olsun fexriniz olsunlar ikiside. Daim baxib sevinesiz. Ayin ikiside menim ad günümdü :))). Qocaliram :))
(6,687 puan) tarafından
Cox sagol canim menim aminnn❤❤❤
Men usaqlar boyudukce ozumu yasli hiss edirem❤
Qizlar seklivizi atinda gorek bir birimizi
tarafından
Aminn. 25 yas elede çox deyilki . Burada atilan sekiller feysde  zadda cixir deye bilirem. Ona görede sexsiden ata bilsem ataram ikinizede sizde atin bakiyim
(6,687 puan) tarafından
Feysde niye cixirki?at silersende men o qeder atiram sorada silirem hec yerde de cixmir
tarafından
Nem cnm  ataram ama sizde atinda
(6,687 puan) tarafından
Yaxsi menim sonuncu postuma atin mende atim eslinde atmisdime men sildim yene ataram
tarafından
Hansidi senin sonuncu postun
tarafından
Ayşenin sesi gelmir :). Basi qarisib  ev islerin eliyib yorulub yeqin.
(6,687 puan) tarafından
Gunorta 3de burda post acacam ozimde atacam sende atarsan
(1,371 puan) tarafından
Salam canlar necesiz menim adaptrm qalib ana gildr zaryatam olur gire bilmrrm yoldadiminkida ferqldi olmur buna   men ele bilrdm sekl atanda  googla dusur dediler   adaptr tapa bilsrm girib ozelden ataram :)❣
(6,687 puan) tarafından
Sagol canim men yaxsiyam sukur))gor adaptr tapa bilsen saat qoyaq o saatta girek paylayaq sekillerimizi sora men postu silim))
tarafından
He mehin bu mentiqli bir fikirdi saat meselesi. Hee bir saat teyin edib eyni saatda atib sile bilerik:)♥️
tarafından
sagolun canlar mende yaxsiyam  sukur siz necesiz.
(6,687 puan) tarafından
Saat 11de girek post acim ataq ora sorada silek
tarafından
Bu axsam saat 11 de ?
(6,687 puan) tarafından
Heeeeeeee
tarafından
Hee tamam.
(6,687 puan) tarafından
Burda olan yazsin
tarafından
Men geldim cnm
(6,687 puan) tarafından
Xos geldin aysennen xeber yoxdu
tarafından
Ama Ayşenin basi qarisiqdi deyesen onun xeberi yoxdu.
(6,687 puan) tarafından
Acim men post?aysen diyesen meni gorubdu
tarafından
Sagol xos gunun olsun yox caan o hec girmeyib  bizim sohbetden sonra :(
tarafından
Bes meni gormeyecek axi mende onu tebiiki onda  ikinci  defede post acmali olacaqsan
(6,687 puan) tarafından
O cox gec gec girir ee
tarafından
Yaxsi daa onda niye post acirsanki ozelden ataqda
(6,687 puan) tarafından
Ozelden olmurki
tarafından
Hee mende baxdim olmur ozelden.  Bes sekili sonra nece silirler ? :(
(6,687 puan) tarafından
Qelem isaresine girirsen silirsen
(6,687 puan) tarafından
Yada goz işaresine girib postu gizledirsen
tarafından
He tesekkur ac onda postunu  adin ne yaziacaqsan
tarafından
Noldu kiz nereye gittin
tarafından
Kiz acmadiysan bekle o zaman bende kizimi yatiriyim  gelicem
(6,687 puan) tarafından
Yatirtdin?
tarafından
Heee. Hardaydin cnm ?. Ac postunu bakalim
(6,687 puan) tarafından
Yoldasim cay istedi mecbur cixdim gozle acim
tarafından
Hee yaxsi caan ac
(6,687 puan) tarafından
Acmisam)
(6,687 puan) tarafından
Sildim postu bura yaz)
tarafından
:))))). Kiz iki dakkata kotu anlasildin
(1,371 puan) tarafından
Gore bilmedimm sizi:((  men gire bilmremki canlar burdasiz post acim baxın:)
(1,371 puan) tarafından
Axsam yene gire bilmiyecem sabah saat 11de burda olarsiz atarq bir birmze:)
tarafından
Ay xoş geldin kiz mende darixdim senincin. Niye girmirdin ki.cann olsun eybi yoxdu bir daha atariq. Canin sag olsun. ♥️
(1,371 puan) tarafından
Caaan xos gunun olsun  adaptrm yoxydu ona gore  saat 11de buralarda olun post acacam:)☺
(1,371 puan) tarafından
Siz gorduz bir birnzi?
tarafından
Axsamin xeyir cnm.  He biz gördük caan.   Gelende xeber ele
(6,687 puan) tarafından
Men aysenide gordum :D
tarafından
Haçan gördün kiz
(6,687 puan) tarafından
Gunorta :))
tarafından
Dogurdan? post acmişdi ?
(6,687 puan) tarafından
Yoo menim postuma atdi sors sildi
-Reklam-
0 oy
(812 puan) tarafından
Yapacak bişey yok hürmet et geç 
0 oy
tarafından
Elimden gelse bir kaşık suda bogarrim o kadar nefret ediyorum uy.uz kadından
tarafından
Aynen ben de
tarafından
Allah bildiği gibi etsin bunları
0 oy
(866 puan) tarafından
Kaynanan mi hastanede dogurmamis anlamadim
tarafından
Yok kız ben doğurunca o diyo ben seçecek hastaneyi
(866 puan) tarafından
Hee e doğumu da kendi yapsın:)
tarafından
Sorunlu canım
0 oy
(341 puan) tarafından
Benimki de aynı şekilde herşeye karışır dediğin gibi hangi hastanede doğurmama bile 
tarafından
Aynen ya onaneyse ultarsona bile gireceğim diye tutturdu onuda geç nikah için ne gerekiyo diye sormaya gidecektik 3 sene önce oraya bile geldi ondan beri karışıyor ne işi vardıysa ben dr gelme deşeymişim keşke ne evrak gerekli sanki biz soramazdık
(341 puan) tarafından
Ahhh ahhh bu kaynanalarrr
0 oy
(368 puan) tarafından
Ben seviyorum Allah başımızdan eksik etmesin 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Bazen abartıyorsunuz 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Bazen sağır bazen kör olacaksin duymucaksin canım oyke herseyi duyarsan ciddiye alıp kafaya takarsan kimse sevmez iyi yönlerini görün birazda  eşlerimizi o kadın doğurup büyütmüş yani eşini sevipte annesini sevmiyen ne bileyim anlayamıyorum.seviyorum tabiki çokta iyi anlaşırız kızlarından üstün tutar beni herzamn karşılıklı sevgi saygı olduğu sürece gecinilir
tarafından
Yok canm yanlis söylüyon sen ben esini sevmeyib kaynanasini anasi gözünde gören kizıar gördüm
0 oy
tarafından
Her seye ama herseye karisiyo bıktım alıp basimi gidicm bi gun o ne derse tersini soyluyorum yok vazgecmiyo hala karisiyo
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Hayatta karışmaz garibim herşeyn iyisini ister bizim için. Çok severim kendisini.
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Benimki de çok karışıyor, hangi hastaneye gideceğime de karıştı, evime karışıyor, bebeğime karışıyor, gideceğim yerlere karışıyor.Gerçekten bıkıyor insan ama nefret iyi bir şey değil. İnsanın kendisini hasta eder. Ne yapalım, iyi yönlerini de görmek lazım. Allah yardımcımız olsun, Allah bize sabır versin ne diyim :)
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Ahahaha o hastane şeysi bendede oldu  ben inatlastim eşimle konuştum  ve istediğin yerde doğumum oldu:P

0 oy
(906 puan) tarafından
Benim kaynanam şizofren,hiç bir şey yoksa bile hayal kurar inanır iftira atar ve dönüp sana çatar Allah belasını versin bir gram sevmem...kusum şimdi yemin ettim ölürsem ölüme koymayın okursede ben girmem zaten diye 
0 oy
(734 puan) tarafından
Arada atışıyoruz ama bende severim.insan kendi annesiyle bile kavga ediyor.kocamin hatırına bişey demem. denilecegi zamanda sağolsun ben kocama der o hallediyor :)
0 oy
(65 puan) tarafından
Bende hiç sevmiyorum aynı evde yaşıyoruz birde her dakika suratını görmekten yıldım çok boş konuşuyor 
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Ne severim ne nefret ederim benden uzak olsunlarda gerisi umrumda degil :) 
0 oy
(5,337 puan) tarafından
Ben basta seviyodum ama bi kac yanlisini yalanini gordum sogudum, benimki de her seye karismak istedi net bi sekilde cizgimi cizip tavrimi belli ettim, evimizde hangi odanin yatak odasi olacagina karisti yuh yani dedim, evlerimizde ayri, ama saygi duyarim orasi ayri cokta takmam yine kendi bildigimi yaparim yerine gore iste mesafe iyiymis onu anladim
0 oy
(176 puan) tarafından
Benim de karışmıştı hatta özel de yapacam demiştim bir tek sen doğurmuyorsun falan demişti eşime söyledim o da annesine o istediği hastanede yapacak doğumunu demişti öyle konu kapanmıştı 
0 oy
(447 puan) tarafından
Ben seviyorum ama bazı davranışları rahatsız ediyor olsun büyük sabretmek alttan almak zorundayız 
0 oy
(16,977 puan) tarafından
Eşimin hatri olmasa eve bile almam

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 868 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+6 oy
30 cevap 551 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 488 göst.
23 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,017 puan) tarafından soruldu

406,030 soru

12,171,883 cevap

36,639 kullanıcı

...