0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (14,482 puan) tarafından
Ya ben bakmaya korkuyorum bugün bı cesaret baktım.

Beyaz ip gibi bişey var o ağrıyan yerimde.

Beyaz normal mi ya yoksa farukta ki gibi sıkıntı mı acaba dikisim ya uf 2 hafta oldu kesi olmamasina rağmen yırtık dikisi iyilesmedi resmen :/ ağrıyo hala.

Siz hiç baktınız mı? Beyaz olmuş muydu :/

15 Cevaplar

0 oy
(12,521 puan) tarafından
Onu bilmiyorum da minnos nasıl ☺️☺️
(14,482 puan) tarafından
Sarılığı geçsin diye uğraşıyorum resmen ya ,:/
(12,521 puan) tarafından
Geçecek hepsi :)
-Reklam-
0 oy
(131,784 puan) tarafından

Bakamadiydim ama baktirmistim :D esime korkunc demisti :ermm: neyse bebis napiyo foto atmissin kacirmistim

(14,482 puan) tarafından
Bence de korkunç:/

Bebiş bugün 2 haftalık oldu kuşum hala sarilik
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum bebeğim ikiside sezeryan 
(14,482 puan) tarafından
:) Allah ömürlerini uzun etsn
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Ne veya olmuş mu canm beyaz olan yer diye bahs ettiğin  kesilen yer ise enfeksiyon olabilir yüksek ihtimal WC den sonra iyide kurutmuyor musun bide düzgün oturmuyor musun düzgün otur dikişlerin toparlansin hcibisey de taşıma zorlanıyor
(14,482 puan) tarafından
Askm ip beyaz olmuş
(1,897 puan) tarafından
Bilmiyom ki Merve ip ne renkti ki canm:D
(14,482 puan) tarafından
:D siyahti
(1,897 puan) tarafından
İp siyah değildi
Kanamadan dolayı siyah olmuştu kanama kesilince yikadikca beyaz olmuştur başka açıklaması yok bı muayeneye git diğer doğumda başından dikis le ilgili bişey geçmişti sonuçta
0 oy
tarafından
Benim siyahtı ipler la beyaz değildi kocan bakiversin bi neymiş ne değilmiş 
tarafından
Olabilir canım doktora sorma imkanın yokmu
(14,482 puan) tarafından
Yarın mesaj atcam :/ uf farukta iltihap oldu 2 ay kcmin üstüne oturanadim çok korkuyorum
tarafından
Bişey sürüyor musun oraya ben bişey surmemistim doktor sürme demişti geçti kendi kendine
(14,482 puan) tarafından
Batikon bide antibiyotik li krem
tarafından
Hmm anladim lohusa .
İhmal etme bu durumu
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Canım senle aynı günmu dogurmustuk ne bende siyah ip var 2si düşmüş 1 tanesi duruyo ama beyaz degil
(14,482 puan) tarafından
Ya oğlumda düşerken farketmisrim bunda farketmedim kendisi erimiş sanırım 1 tane kalmış o da beyaz
0 oy
tarafından
Benimkilerde çok kötüydü cnm ilk hamileliğim ve 1 ay iyileşmedi düşmedi o dikişler neler çektim en son eşim batikon almıştı düzenli kullandım bir hafta içinde düştü dikişler siyah ip vardı dikiş ipi gibi  :-))
(14,482 puan) tarafından
Kuşum ilk günden beri batikon düzenli kullanıyorum vebbir krem.
Hala düşmedi ya :/
tarafından
Cnm sana diyorum yaa benim 1 Aydan fazla kaldı düşmedi çok kötüydum 3 aylik oldu daha da doğru dürüst oturmaya korkuyorum
0 oy
tarafından
Diktikleri ip olabilir benim siyahtı diktijleri ip 
(14,482 puan) tarafından
Bnmkide önce siyahtı bakmıştım ilk gün.
Sonra Cesart edememiştim :/ bugün baktım beyaz olmus
tarafından
Ben 1 defa bakabildim bidahada bakmamıştım ondan bilemedim geçmiş olsun
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Böyle dikiş falan deyince ben tuhaf oluyorum ilk hamileliģim doğum korkumda var nasıl olcak artk bilmiyorum :( sanada geçmiş olsun canm
(14,482 puan) tarafından
Korkma kuşum Allah'ın izniyle hepsi geciyo sennnkac haftalık
(1,564 puan) tarafından
Daha 19 haftalığız büyüdükçe bende sıkıntıya giriyorum hissettinmi kesiği dikişi falan canm ya benim korkum fazlaa :(((
tarafından
Belki dikişin olmucak, daha çok yenisin hiç telaş yapma :)
(1,578 puan) tarafından
Kuzum ben de senin gibi doğumdan değil dikişlerden çok korkuyordum ama inan ki o an hissetmiyorsun bile. Doğumdan 1 kaç saat sonra falan sızlıyor sadece. Korktuğum kadar değilmiş yani sende kendini korkutma. ❤
(1,564 puan) tarafından
Bilmiyorum canm öyle olur inşallah ama korkuyorum işte yaklaştıkça
0 oy
(176 puan) tarafından
Biliyor musun hiç bakmadım canım burda bir kaç kişi post açmıştı bende bakarsam aklım moralim bozulur diye hiç bakmadım doğumdan sonra hiiiç de düşünmüyorum canım 
(14,482 puan) tarafından
:( kadın olmak ne zor
0 oy
(5,653 puan) tarafından
Yani benimkiler maviydi düştüğünde de mavi şekilde düşmüştü
(14,482 puan) tarafından
Allahuekkberrrrrrrr :/ inşallah kötü bişey degldir ya doktorea mesaj attm bakalm
(5,653 puan) tarafından
Korkma belki ip rengi başkadır
0 oy
tarafından
Ben ilk günden beri bakip günde 3 kere kontrol ederdim  evet benimde beyazlamisti hatta korkmuştum acaba iltihap mi kaptı çünkü aciyordu. Ama öyle bişey olmadı çok şükür tabiki 14 gün ağrı geçti 23.gun tamamen iyileşti döküldü 
(14,482 puan) tarafından
Ay had İnşallah bnmkide iyileşir yaknda
0 oy
(1,578 puan) tarafından

Canım benimkiler mordu ama düşerken beyaz beyazdı. Ipler çürüdüğü icin öyle oluyor galiba. Üstelik 1.ayi aşkın bi süredir de ağrısı geçmemişti.

(14,482 puan) tarafından
Kuşum o zaman beyaz olması iyileşme belirtisidir belkide ya
(1,578 puan) tarafından
Olabilir canım ama şüphen varsa sen yinede bi doktorunla görüş ❤
0 oy
tarafından
Nasıl cesaret baktın kız :) 

Ama çok yeni enfeksiyon olması bile normal. Zaten vermiş krem ve batikon. Sen devamlı kullan. Sonra kurutma makinesi ile kurut. 

Anca iyileşir
(14,482 puan) tarafından
Farukta ağzım yandığı için bunda acayp düzenli prensipli kullanıyorum ilaçları inan ki..
  İnşallah hemen geçer ya
0 oy
tarafından
Ip çürüyor canım yakın zamanda dökülür. Benimde siyahtı dökülmeye yakın beyaz olmuştu korkulacak bişey yok yani. Bana doktor dikişlerin iyileşmesi 45 gün sürer dedi aynı da oldu biraz daha sabret canım 
(14,482 puan) tarafından
Aaa inşallah. İyileşme belirtisidir beyaz olması hadi inşallah :)
tarafından
Inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 298 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
13 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehtapp (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ulutas11 (36 puan) tarafından soruldu

408,991 soru

12,292,465 cevap

38,248 kullanıcı

Kategoriler

...