0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar köye her gelişimde yara bere içinde kalıyorum. Kanımda şeytan tüyü var sanırım hepsi bana toplaniyo başka kimseye gitmiyolar. Koyunlar var pire oluyo onun ısırığı da yara olmadan iyilesmiyo bacağım her taraf yara bere içinde kaldı . Ne yapsam yaklasmazlar :'(

4 Cevaplar

0 oy
(50,853 puan) tarafından
sprey al al canim benimde oyle.mayin tarlasi gibi gecemlerde sptey sıktım sineksavar adi sinek kulagimdan isirmis abim hep dalga gecti ☺️
tarafından
Pireye de iyi gelir mi ki asıl savaşım onlarla
(50,853 puan) tarafından
dene canim bizimde.kedilerde vardi bahcede baktigimizda cok zor oluyo bütün gece kasinmaktan uyuyamiyo insan travazol krem varsa ondan sür yada vazelin kasinan yerlere
tarafından
O kremden evde vardı. Aslında o spreyden dün akşam denedim tüm vücuda sürülmez ki o illet her tarafta dolasiyo
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Sprey sisesine kolonya doldurdum yatmadan önce tüm odalara sıkıyorum bide kollarimiza bacaklarimiza bebegede uzun kol uzun pijama giydiriyom iste birtek yüzünü isiriyorlar arada 

tarafından
Ya uzun kol sıcaklamaz mi? Ben bebeğin salincagina cibinlik taktım tavandan ama şükür kanını babasindan almış ona gitmiyolar. Hepsi bana saldırıyı kolonya ise yariyo mu ki
(2,360 puan) tarafından
Çok ince uzun kol giydiriyom altına atlet giydirmiyom  
kolonya evet kokusunu sevmiyor sivrisinek
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Kız seninki yine pire fln benmki akrep yılan. Şükret. 1 defa akrep sokmştu gebeyken
tarafından
Ayy Allah korusun. Beni de soktu annemin evindeyken akrep şükür zehirsizmis
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Eczaneye danış canım ama pire fln sıkıntı ya üstünüzden sizin evede gelir 
tarafından
Arayıp buluyorum artık onu öğrendim aman aman çok değil 1-2 tane çıkıyo o da her tarafı ısırmaya yetiyo. Evi geçen geldiğimizde ilacladik ama damdan geliyo herhalde en sonunda kedilerin pire tasmasinda takacam :)
(7,793 puan) tarafından
Malesef bazı evler öyle oluyor ne kdr çabalasalarda gitmez ama sen güzelce araştır bir bilgi edn bnde pireli ortama 50 kişiyle girsm bir beni yiyorlar
tarafından
Aynen bende öyleyim evde 7 kişiyiz bı beni buluyo. Dün spreyl sıkmıştım ama emzirenlere uygun değil diye okudum bugün :/
(7,793 puan) tarafından
Eczaneye danışarak başka birşey mi alsan ki kuzum ya ısırığıda kötü olur
tarafından
Aynen açılınca sorayım artık burası köy nöbetçi yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 413 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
6 Haziran 2022 Aile kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,128 göst.