0 oy
375 göst.
Aile kategorisinde (166 puan) tarafından

Arkadaşlar ben nisanladigimdan beri her bayram eşimin ailesini hep aradım görümce elti onların eşi hep kutladım. Evlendim 1 buçuk aylık gelin iken görümcem geldi bizde kaldı 1 buçuk sene. Yok Demedim iyi davrandım eşimle aramda büyük tartışma oldu ayrılığa kadar geldi barıştık ben onların evine gittim görümcem bana bir tavır almıştı anlatamam abisi yüzde yüz suçlu herkes biliyor ama o hataları duyuldu abisi küçük düştü diye zoruna gitti. Neyse yazın ailesinin yanına gidiyoruz ama artık eskisi gibi değiliz tabi. Her bayram arardım geçen ramazan bayramı aramadım sadece eşimin annesi ve babası aradım. Ama görümcem ve eltim eşimi aradılar benim bayramı kutlamadılar, Görümcem bizde diğer yengelerini hep arardı ama beni aramadı. Bu bayram yine aramadılar ne eltim ne görümcem. Bu eltim görümcemin üvey teyzesi. Annem bana sen ara diyo eltini. Sen küçüksün diye ama ikisi yan yana ikisi aramıyor ben arasam görümcemi aramadım diye yine tavır edecek. Hep arıyordum ama iki bayram geçti aramadılar siz olsanız ne yaparsınız. Arar miydiniz. 

2 Cevaplar

0 oy
(4,659 puan) tarafından
Gorumcenin üvey teyzesi eşininse üvey teyzesi olmuyor mu ? Aramazlarsa aramasınlar yolun ayrı yurdun ayrı en güzel cevap susmak insani çıldırtir boşver 
(166 puan) tarafından
Evet eşimin de üvey teyzesi. Babası ablasıyla evli. Abisi küçük kardeşi ile. Hep kıskanlar bir türlü yaranamadım
(166 puan) tarafından
eşim Bana büyüklük sende kalsın diyo niye bende kalsın suçlu olan siz ama ben yanaşacagim. Görümcem benim kitabımı eşimden istedi eşim onun malı gibi gönderdi bir teşekkür etmedi onu arıyorlar teşekkür ediyorlar. Dedim bir daha benim eşyamı benim adıma gönderecem diye karar verme. Vermiyorum dedim. Bizim evdeyken hep yengelerini arayan görümce bir kez olsun aramadı beni ya. Eltim kızı geçen hasta idi geçmiş olsun diye aradım 2 gün geçti bak bayram oldu hiç aramıyor. İşleri güçleri bahane.
(4,659 puan) tarafından
Bu devirde ne kadar ekmek o kadar köfte boşver ya anlamadim kardeş kardeşe nasil evli oluyorlar
(166 puan) tarafından
Abla kardeş canm. Ablasi babasi ile evli. 45 yasinda falan. Eşimin öz annesi vefat etmis. Diğer kardeşi abisi ile evli. Yani abisinin esi hem yengesi hemde üvey teyzesi. Anesinin kardeşi olduğu için
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,056 göst.
14 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,758 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 201 göst.
8 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
17 Haziran 2024 Aile kategorisinde Anne-bebek (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 338 göst.

406,823 soru

12,206,824 cevap

36,775 kullanıcı

...