0 oy
311 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Babamı kaybedeli bir buçuk yıl oldu. Annemi de kaybedecem korkusu yerleşti şimdi gece gjece üstüme Allah im hayırlı uzun ömür versin.Anmemi de kaybedersem kimsesiz sahipsiz kalırım kardeşim o kadar tutkun değil. Gece gece yine huzun çöktü. Bu hissiyat aile dostumuzu üç gün evvel kaybettik dha da yoğunlaştı 

6 Cevaplar

0 oy
(2,292 puan) tarafından
Allah hayırlı uzun ömür versin hepimiz öleceğiz kuzum
tarafından
Amin canım orası öyle keşke olum diye bisey olmasaydı
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Her nefis ölümu tadacaktir canim Rabbim önce saglik versin annenize sevdiklerinize ama bu korkular hep olacak hayatimizda bence biraz dirayetli olmalisin bende cocuklarim olduktan sonra cok djygusallastim  yabamci birini bile kaybetsek oturup agliyorum ama guclu olmak gerek hayat boyle gwcmez en iyisi sevdiklerimizle bol bol kaliteli zaman gecirmek 
tarafından
Haklısın canım hepimiz öleceğiz diyorum ama zor yani her geçen gün içime daha da büyüyor korku
0 oy
(80 puan) tarafından
Başınız sağolsun öncelikle. Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin annenize. Bende aynı durumdayım annemi kaybettim 2018 yılında düğünüme 10 gün kala. Babamı da kaybetmekten çok korkuyorum her gün 4 5 defa ararım nasıl diye kontrol ederim 1 akşam gelmese sonraki akşamı ben çağırırım iş çıkışı gelsin diye. Abim de var ama pek yakın değiliz bayramdan bayrama görüşürüz kendi köye pek gelmez çalışıyor devamlı. 
tarafından
Allah razi olsun sizde çok zor acılı olmuş Rabbım babanızı başınızdan eksik etmesin hayırlı uzun ömür versin. Valla ana baba olmayınca kardas tan fayda yok
(80 puan) tarafından
Sagolun Allah razı olsun öyle valla anne baba yerini hickimse tutamaz kardeşim bide büyüğüm ama doğumuma 5 gün kaldı bi kez aramadı daha dudum nasılsın diye sormak için
tarafından
Çok nadir ana baba yerini tutacak kardeş benim kardeşimde tutkun değil. Ama ana baba her halükarda seni sever kabul eder her fırsatta en zor durumda olsalar bile senin yanında yer alır. Rabbım sizin babanizi benimde anamı sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Rabbım gecinden versin
(80 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah onları başımızdan eksik etmesin
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Canım evet anneni de kaybedeceksin  zamanı geldiğinde bu hayatın gerçeği bunu kabullen ama bu demek değil ki yalnız kalacaksın ölümü de sev bize nasıl yaşamamız gerektiğini anlatır
tarafından
Keşke diyorum Allah in hikmetine sual olunmaz ama ölüm olmasaydı keşke ayrılık olmasaydı. Zor da olsa yaşayacağım bunu bilerek yaşamak üzüyor beni
0 oy
tarafından
Rabbim uzun ömür versin ins
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ❤
0 oy
tarafından
Rabbim cümlemizinkine uzuun ömürler versin inşallah 
tarafından
Amin canım benim büyükleri Rabbım başımızdan eksik etmesin

İlgili sorular

0 oy