0 oy
508 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kaynatam et getirdi dana eti ben bunları nasıl buzluğa atayım kuşbaşı yapmışlar hazir var diyor kiymada var yapmayın dedi boylecemi postleyip atayim.. birde koyun etim var kol ben onu napayim parça parçami koyayim yoksa kuşbaşı gibimi yapayim bilemedim..

Kizlar teşekkürler dediklerinizi dinledim bitirdik şükür:)

8 Cevaplar

0 oy
(1,855 puan) tarafından
Kuşbaşı hap az az yemeklik ayır 
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
En çok nasıl tüketiyorsanız öyle koy ben bazen çıkarıp o gün canım ne çekiyorsa öyle kesiyorum. Tavada kızartma yaparsan biftek gibi kes mesela. Koyunu da aynı şekilde kol ayak kısmını incik kesebilirsiniz. Diğer yerleri yine tavalık iyi olur veya ızgaralık. 
tarafından
Biraz kuşbaşı birazda biftek gibi yapayım.o zaman daha iyi olur herelde.. koyun etinde oyle yapayim.
(13,307 puan) tarafından
Evet canım daha iyi olmadı uzun uzun doğrar fajita falan yapılır
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Bunuda kuşbaşı yap bence sonuçta kusbasini her yemeğe koyabiliyosun ama bunu çok kullanamazsin
0 oy
tarafından
Bence  kuş başı  doğra daha pratik olur
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Bütün köy bir kavurmalik yada yemeklik o şekilde köy doğrama buzluyken dogramasi daha kolay oluyor yapacağın zaman. Hiç dogramayiz biz etbvitaminini kaybedermis o şekilde uzmanlarda önermiyor bütün koy
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Vsnim bu sekil atip haslayabilirsin yada biraz incektip firinlik yap yada kusbasi yal gitsin :)
0 oy
tarafından
canm kuş başı fln yap kullanacağın yamaha göre hepsini doğrayıp öyle at yaparken rahatlık olur ben öyle yaptim buzluğa attım kavurmalık  kuşbaşı şekilde.
0 oy
(13,526 puan) tarafından
Bunu ince ince dilimleyin kızartırsınız 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 174 göst.
12 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevecen anne (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 586 göst.
23 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Cimcon (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 384 göst.
7 Ocak 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Aleyna Yalçın (200 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 510 göst.
16 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Emmarose (274 puan) tarafından soruldu

414,010 soru

12,460,693 cevap

46,700 kullanıcı

Kategoriler

...