0 oy
431 göst.
Aile kategorisinde (723 puan) tarafından
O kadar üzücü sınır bozucu bi bayram geçirdim ki kızlar.kayin babamlara gittik .kurbsnligimizi ne güzel kestik çok şükür.kendi babamlara gitmeden  once kayın babamlarada bi dünya et dogrsndi cidden yorulmstm. Kendi annem gile geldik kendi kurbanımız kesildi bizim kurbanın etleri bitti çok yorulduk birsz bisiler yedik .annsm bizimkini de doğrayalım artık dedi bende yoruldum ya dedim normal ses tonuyla tam anne bi 10 dk dinlenip öyle yapalim dicektim babam yoruldum muu dedi değişik bi ses tonuyla baba yorulmuş olamaz miyim sabahtan beri et dogradim ben dedim bayramda aşırı stresli oluyo babam sıktır git gelme diye resmen dövecek gibi avazinin çıktığı kadar bağırdı. Inanin bi  gram  art niyet yoktu içinde yoruldum derken herkes yoruluyor kurbanda babam aşırı stres yapiyo.ve okadar zoruma gitti ki kızlar. Bi süre babamla konuşup arayıp sormayi dsnmiyorm resmen evden sıktır etti beni. Siz olsaniz naparsiniz fikriniz nedir

11 Cevaplar

0 oy
(3,464 puan) tarafından
Sevap islemek için kurban kesiyo, sonra kızına küfür ediyor...
(723 puan) tarafından
Kuzum inan kendimi bildim bileli kurbanı bize zehir etti nasıl olcak bu kurban nasıl kesilcek kime kestircez diye stresi bi ay önceden başlardı annem çok çekiyo dirdirindan. Babamı çok severim ozunde cidden i6i biridir ama densizlik ediyo çok ayıp etti.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende olsam bi süre aramam da gitmem de evine
(723 puan) tarafından
Aynen öyle yapcam. Huylu huyundan vazgeçmez eminim hep kendini hataliyor görüyor çünkü ama napalim böyle denicem
0 oy
(8,275 puan) tarafından
Bence baban çok abartmıs inanamıyorum sana ****** git diye nasıl bağırır insan evladına böyle mi davranır baban çok kaba bi insan sanırım benim babam asla öyle yapmaz 
(723 puan) tarafından
Kesinlikle öyle.adi  üstünde bayram isan o zmn daha iyi davranmali. Hevesle gittik yaptığı hareket içine sıçmak oldu.babam işteki şeyleri can sıkıntılarını bize aşırı yansıtan bi insan
(8,275 puan) tarafından
Öyle olmaz ya ben olsa çok üzülürdüm ne bileyim alışkın değilim babam bana hiç böyle davranmaz
0 oy
(4,903 puan) tarafından
Babamin bayramda sinirli olduğunu bildiğim için pek takmazdım şahsen. Hatta babama burası benim babamın evi gideceksen sen git der şakaya vururdum.
0 oy
tarafından
Gitme canım neden kurban bayramında sinirli oluyormuş böyle bir mazeret olamaz kusura bakmasın da bence tavrını koy gitme bir süre anlasin hatasini hemen gidersen yine aynı şeyi yapar 
(723 puan) tarafından
Aynen öyle allah bilsin diyorum ben burnumdan indi çok üzdü çok kızdır beni.ve daha bana terbiyesiz diyo kendini haklı görüyo biliyo musun. Hiç kendini hayali görmez zaten
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Bence o seni arayana kadar arama gitme... ben olsam.bende çok.uzulurdumm
(723 puan) tarafından
Aynen ole yapcam  kuzu
0 oy
(10 puan) tarafından

Bende olsam kırılırdım ama o benim babam derdim insan anne, babaya küsüp sırt çevirmemeli 

0 oy
(812 puan) tarafından
Şaşkınım ... Niye böyle dedi ki benim bbam yorulma kızım dokunma der ki nolck yani bu kdr yükselip evldina küfür edicek ne var çok şaşırdım 
(723 puan) tarafından
Sürekli bencil kendini düşünen biri çünkü.her işi biz yapalım o aman yorulmasın hep boyleydi
(812 puan) tarafından
Allah yardımcıniz olsun
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm babanın sonuçta huyunu biliyorsun. O da senin verdiğin üstüne o şekilde tepki verdi. Tabiki de yanlı sama babalara kusulmez. Kaybettiğinde çok pişman olursun.
(723 puan) tarafından
Artık kırıcı konuşmamayı öğrenmesi lazım bizi el8nde sanıyo hep.annemin omurunu yedi annemde kimsesi yok diye katlandı inan neler çektik.benden bu kadar walla kuzum sabrım bitti bana böyle yapanı bende önemsemem.esimin yanında kalktı hakaretcetti küçük dusurdu
(672 puan) tarafından
Cnm bazı insanlar değiştiremezsin hele ki yaşları da girmişse . Kaç yaşında bilmiyorum babanizi. Eski annelerimiz hep kocalrindan çekmiştir zaten. Babanızın yaptığını asla onaylamiyorum yanlış anlamayın lütfen. İns pişman olmazsınız.
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Sittri git demeseydi iyiydi. Bir babanın kız evladına söyleyeceği söz değil o.. Benim babam da kız kardeşime ona benzer bir küfür etmiş. Kız kardeşim bekar birde. Sildi babamı defterden. 
(723 puan) tarafından
Bende keşke başka bisi deseydi de onu demeseydi.gelme diye köpek gibi bağırdı.bende sen bizim  eve gelince ben seni hic sıktır ettim mi dedim.kopegin önde gideni kendisi kalkmış hala işte cikiyo gelmiyiveririm diyo.
0 oy
(870 puan) tarafından
Ben aynısını yaşasaydım o konuşana kadar konuşmazdım yüzüne bile bakmazdım yaptığı ayıp
(723 puan) tarafından
Yoruldum dedim diye tüm sınırını benden çıkardı çok ayıp etti bana.ben etrafıma bakıyorum evlatları için millet neler yapiyo babam bizim kiýmetimizi hiç bilmedi.insanin bu yüzden zoruna gidiyo inan.konussa arasa bile aramayacağım bi süre.bu sefer çok kırıldim çünkü son damlayi taşırdı.cok üzdü.annemi çok kiriyo artık bizi inan paramparça etti.sevildiğini bi bilmedi. Iki bisi oldu mu sıktır in gidin evden diyodu erkek kardeşim var ona da aynısını yaptı yazık bi tanisan var ya o kadar efendidir o kadar sevilir ki kardeşim ama biz kendimizi babamıza bi beğendiremedik. Adam napsak memnun olmadi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
19 Haziran 2023 Aile kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 132 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤Şahmeran❤ (644 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
22 Eylül 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 976 göst.