0 oy
656 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Hanımlar ben farklı kültürde yetiştim eşim farklı kültürde. Bizde menemen bile yapılsa herkes tabağına böler o şekilde yer. Eşimin ailesi öyle değil. Ortaya geliyor menemen yumurta felan 10 kişi de olsa hepsi 10 parmağını batırarak yiyor. Ve benim daha yiyesim gelmiyor. Sizce ben mi fazla titizlik yapıyorum ya. Yemediğim zaman da kayınvalidem yüzüme aval aval bakıyor 

31 Cevaplar

0 oy
(159 puan) tarafından

Valla kayınvalideleri geç hastanede çalışırken ortaya bi kahvaltı hazırlardık oh mis tüm arkadaşlarım ile :) 

-Reklam-
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Kendi kendimize bizde ortadan yeriz ama annem yada kayinvalideme gekince kalabalık oluyoruz haliyle iki yere koyarız yine ortadan olur ama az kişi yemiş oluyor yabancı yok yani kendi ailemiz yine yiyoruz 
0 oy
tarafından
Ben eşimle oldugumda ayni tavadan yiyorz ama birisi varken tabikifr servis tabagi koyulur
0 oy
tarafından
Bizim burdada oyle mesela kuru fasulye pissin bi tabaga cekipte beraber yiyoruz ama 10 parmagimiz falan batmiyo medeni bi sekilde yiyoruz
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Bizde öyle yeriz alışkın olmadığın için zorlanmış olabilirsin 
0 oy
tarafından
Bazen eşim bile elle yer öyle bile tiksiniyorum. Yapıyla alakalı
0 oy
(547 puan) tarafından
Benim kayinvalider de oyle.kendi annem kardesim vs olsa neyse ama kayinlar gorumceler vs ben de huylaniyorum.sofrayi siz hazirliyosaniz herkesin tabagina bölün bastan.baskalari hazirliyorsa kendinize servis acin.
0 oy
(135,883 puan) tarafından
Valla bemde yemem oyle
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Yok vallaha ne bileyim görmedik Biz oyle. Aynen dedigin gibi yetişme tarzı kültür. Gerci Kocam Diyarbakır' lı onlarda da görmedim. 
0 oy
(52,061 puan) tarafından
ayri tabaga böl canim bende ortadan yiyemem
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Çocukken bizde öyle.yetistik büyüdük ailemle yine yerim yabancı yoksa ama hele bu pandemi zamanında kalabalıkla yemek bu şekilde doğru bulmuyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merve.8 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
11 cevap 603 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hilay (397 puan) tarafından soruldu