0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Bu lohusalık ben yaşlandırdı herşeyden , herkesten nefret ediyorum sadece annemi ve eşimi yanımda istiyorum ama ikiside yok eşim şehir dışında çalışıyor annem evinde . Bıktım artık bana yardımcı olun lütfen yaşayacak hevesim kalmadı çok zor bi dönem

5 Cevaplar

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Ah ah seninki sadce seni yaşlandırmis canım benim lohusligimda esiminn saçları beyazladi. İlk üç ay çok bunaldik. Allah yardımciniz olsun inşallah. Geçiyor zamanlar aha benimki 7 aylık oldu çok şükür. Hayırlı evlat olsunnda 
(96 puan) tarafından
Gerçekten her dakika ağlıyorum ayrıca epilepsi hastasıyım atak geçirmekten korkuyorum
(1,326 puan) tarafından
Gecciek canım.  Rabbi yessir ile baslyan kısa bir dua var onu oku sürekli ben hep öyle yaptım gevvek diyerekten sabrettim çok zor ve meşakkatli anne olmak ama çokta güzel çok şükür.
(96 puan) tarafından
Allah razı olsun :)
-Reklam-
0 oy
(16,330 puan) tarafından
Sabır et sürekli dua oku ve bebeğimle ilgilen lohusa iken en güzel.sey bebeğini koklamak ve onunla.ilgilenmektir huzur var çünkü Allah yardımcın olsun
(96 puan) tarafından
Olmuyor çok denedim :(
0 oy
(2,210 puan) tarafından

Bende logusaligi dibine kadar yaşadım. Çok üzüldüm durduk yere ağladım, bana birşey olursa bebeğime kim bakacak dedim, sonra bebeğime birşey olursa ben ne yaparim dedim. Daha neler neler.. sonra bir abla bana dedi şükür et dua et telefondan ac dua okusun, aklını başka şeylerle meşgul et kitap oku müzik dinle yada bilmedigin bir yemeği yap oyalan. Vallahi işe yaradı. Yoksa ben pes etmiştim. Sanada bol bol dua edeceğim. Benim yazdıklarım umarım seninde işine yarar. Bebeğini güzel günlerde güle güle büyütün inşallah <3

(96 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım, bol bol dua et. 
(96 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Bende dibine kadar yasadum. Her logusa postuna yazmaya çalışıyorum destek vermeye calisiyorum. Gececek diyirum cunku bana gecneyecek gibi geliyodu 
(96 puan) tarafından
Banada geçmeyecek gibi geliyor :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 439 göst.
15 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayatbenim (1,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,472 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
15 cevap 288 göst.

405,847 soru

12,163,453 cevap

36,613 kullanıcı

...