Merhaba hanımlar benim annemle ilgili bir sorunum var annem ve babam ben 6 yasındayken ayrıldılar annem kardeşimle beni tek başına büyüttü 7 kardeş olmalarına rağmen kimse anneme abilik yapmadı çok aç yattığımız geceleri bilirim destek istedi vermediler hepsinin durumu iyiydi annem dışında.. Şimdi sorunum şu ben Pazartsi sezeryana gireceğim anneme sağlık sorunları yüzünden gelme anne kayınvalidem bana bakar sen yorulma dedim daha önceden annem bugün beni aradı ankaraya gideceğini söyledi sözde(dayı) gırtlak kanseri ve ölecekmiş annem cenaze olursa ben oraya giderim dedi bende gidemezsin benim doğumum var dedim yanımda olmayakmısın dedim kaynanacığın varya dedi bana zavallı kayınvalidem ilk doğumumdada yanımdaydı çok afedersiniz pedime varana kadar çorabıma giydirmişliği vardır kendinin ve 8 yıldırda kızıma kendisi bakıyor sağolsun allah razı olsun ondan annemin böyle konuşması çok üzdü beni kimsesiz gibi hissettim kendimi kayınvalidemede çok üzüldüm o an sanki herşeye o koşturmak zorundaymış gibi konuştu annem sabahtan beri anneme çok sinirliyim ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..lütfen hakkınızı helal edin uzun oldu ama içimi dökmek istedim.
Hem gelme demissiniz hem de gelmeyince uzulmussunuz bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Haklısın canım ama ne olursa olsun annen vicdani görmek istiyr demekki abisini
Ee kuzum sen kadına kaynanam var gelme demissin alınmıştır o yüzden öyle demiştir bırak hastaysa hasta gelsin yanina
Ne gerek var kendinizi uzmenize annenizi tanıyorsunuz bu duruma alışık olun yani kadın seçimini yapmış bu kadar basit yatın kalkin kayinvalidenize dua edin Allah razı olsun diye
Kaynanacığın demesinden belli ki alınmış anneniz bence o da çok haksız değil ki. Hasta da olsa gelmek istiyorsa gelseydi 2 günlüğüne de olsa keşke öyle demeseydiniz. Öbür türlü de yardıma zor güne bakmaz kardeş atılmaz ki hele sağlık problemi söz konusu
Sen gelme demişssin annene canım oda üzülmüş belli ki sana öyle sitem etmiş senin yanına gelmeni istemiyorsun sanmış o yüzden abisi sonuçta gitmek istemiş burda anormal bir durum yok canım sen ne kadar üzülmüşsen oda o kadar üzülmüştür
Adasim Rabim hakında hayırlısıni eylesin inşallah aslında anne yüreği dayanmaz ne kadar kutu konusursa konuş sun senin kilina zarar gelse ciğeri yanar belki o an morali bir şey bozulmuştur öyle konuşmuş sen içini ferah tut Allah büyüktür
E sen demissin kaynanam var gelme diye. Simdi annen kaynanan var ben gelmiycem deyince alınmışsn
Annen sana kırılmış yada kızmış olabılırmı? Kayınvalıdenı kıskanmıs olabılırmı?
Cenaze tabiki canım evet sen evladın ama kardesini bir daha göremeyecek seni dönünce yine görür ayrıca sen kayınvalidem gelecek demişsin zaten .Annene gönül koyma boşuna ölüm doğuma göre daha ön planda bence
1,491,646 soru
24,374,271 cevap
348,224 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın