kızlar akşam 11 de eşim gelecek demiştim ya saat dokuz da ağda yapayım dedim tam başladım eşim msj attı erken geliyorum yarım saate evdeyim diye ben ameliyatlı parmağımı 34 haftalık hamileliğimi unuttum yarım saatte tüm vücudumu ağda yaptım banyo yaptım makyaj saç geceligimi giydim eşim için akşam kurban kavurma yapmıştım onu ısıttım salata ayran kavun masayi hazırladım kapı çaldı tabi ben sexi sexi karşılayacam eşimi sonra kapınin deliğinden bir baktım aaaaaaa ne göreyim eşim yaninda da kayınbabam hemen pijama tişört çektim makyajı sildim basit düz bir topuz yaptım yemeklerini yediler meyvelerini de yediler çay çerez bekliyorlar çay yapıyorum şimdi
Ay cok kotu yaa iyiki delikten bakmissin
Maşallah kuzum ne kadar da hamaratmışsın. Yaşın da küçük senin. Allah muhabbetinizi artırsın. Üzüldüm ama adınıza. O hevesin kırılmasını bilirim
Canim en basta cok heyecanla okuyodum sonu nasil bitcek diye kayinbaban sonunda b....cikarmisyazikya onceki postdada belim agriyor diyodun hazirliklarin bosa gitti
yeninle kndim yasams kadar uzldm bu nasl sansssizlik yaa ama snr oldm kaynatana ,
Senin hazirliklar cope gitti desene kuzum isss kiyamaaaaam hevesinde kursaginda kalmistir neyse artik baska bahara kuzum hic gulecegim yoktu aksam aksam beni guldurdunya allahta seni guldursun insallah canim
Dua et gelen kayinpederinde olabilirdi ve bütün kavurmayı o yiyebilirdi
Yazık sana ya kıyamam
Başıma geldi birkaç kere
Acayip bozulmuştum sinir olmuştum
Ayyy ne kötü ya ahhh canimm kavurmaya kayinbabNda mi eşlik etti
409,813 soru
12,321,064 cevap
38,954 kullanıcı