0 oy
278 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,697 puan) tarafından

image

Kızlar bundan nerde bulabilirim internetten sipariş vermek istemiyorum kargo beklemek istemiyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bunlar kullanışlı olmazki her yaprağın boyutu farklı mis gibi elde sarmak varken şen pazar larda falan bulunur bu aparatlar 
(4,697 puan) tarafından
Komşum sarmış hepsi aynı boy kalem gibi çok güzel
tarafından
Komşun nereden almış sorsaydin keşke pazarlarda falan satılıyor böyle kap kacak satan yerlerde bulabilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız evde de aparat yapabilirsin. :)) Sana videonun linkini atayım dur ben öyle yapıyorum çok hoş oluyor 
(4,697 puan) tarafından
Poşetle mi bununla hepsi aynı boy oluyor bide güzel sarıyor o yüzden istedim bundan
tarafından
https://youtu.be/CA0RB1nnqlg

Ben bu şekilde sariyorum pirinç paketi varsa makarna paketi falan onları aç guselce yap çok güzel olur. İncecik oluyor benimkiler
tarafından
Evet poşetle ama neden aynı boy olsun diye uğraşıyorsun ki senin içe katlama şekline göre zaten boyutları hemen hemen aynı yapabilirsin
0 oy
tarafından
Bende istiyorum fakat önceden almıştık kullanışlı olmadı hızlı bozuluyor birde bir kaç tane yaptıktan sonra bozmaya başlıyor içini sürekli düzeltiyorsun 
(4,697 puan) tarafından
Komşum koca tencere sarmış çok rahat dedi hepsi aynı boy hepside kalem gibiydi
tarafından
Markadan markaya fark edebilir
0 oy
(477 puan) tarafından
Bence çok gereksiz bunlar çünkü yaprağı içine koyuyon kenarlarını sen kapatiyon başını bide sonra ittiriyosun sarıliyo o kadarı yapana kadar sararsın zaten
(4,697 puan) tarafından
Yok kız sen yaprağı içi koyuyorsun kapatıyorsun komşum hızlı hızlı sardım bununla dedi 5 kg tencereye sarmış
0 oy
(232 puan) tarafından
Mutfak eşyaları satan mağazalarda var 
(4,697 puan) tarafından
Sağol bitanem bugün bir bakıcam
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Verme yaprak biraz kartsa güsel sarıyo ama en ince ayarı bile babaanne dolması gibi yani dolma diyorum bak kalın sarıyo incecik olmuyo yumuşak yaprakla bi anormal oluyor
0 oy
(9,655 puan) tarafından
1milyoncularda züccaciye  de falan vardır diye dusunuyorum
0 oy
(51,000 puan) tarafından
pazarda oluyo canim eskiden ben bununla sariyodum
0 oy
(122,946 puan) tarafından
Ben 5 tl almistim hic bi halta yaramiyo
0 oy
tarafından
Çok iyi bunlar bende vardı pazardan 5lirya almıştım