Eşi asker olup ayrı olanlar veya ayrılık geçirmiş olanlar sizin esininizde iç kapanikligi oluyor mu veya şöyle diyeyim ben konuşmasam muhabbet olmayacak eşim zaten telefonda konuşmayı seven biri değil ama yine benim için ben konuşursam dinliyor bir şey olursa fikir söylüyor ya da kendince ufak da olsa muhabbete katılmaya çalışıyor fakat 2.3 gündür bir tuhaflık var adam da 2 bayramdır malum gelmiyor acaba onun hüznünden kaynaklı mi bir konuşmama ya da soğuk durma var ya da ne bilim başka sorunu olabilir mi soruyorum diyor misal kalabalık yoğun geçiyor şu bu yani sözüne inanmamazlkk değil ama başka bir problemi olabilir de ben anlamıyor olabilir miyim var ise bunu nasıl öğrenebilirim yani şuan hamileyim ilgi istesem de istemsizce hormonlardan dolayı onun mesleğinden dolayı asla ona yansitmadim 2.3 gündür yani esimdir ben ona ilgiyle yaklaşmaya çalışıyorum ama bir psikojik skntisi veya iç kapanikligi yaşıyor gibi konuşmaktan kaçıyor böyle bende kendimi çaresiz gibi hissediyorum öneriniz var mı böyle bir durumda ne yapabilirim ? Kendi haline biraz bırakmak iyi mi sizce çünkü baskıyla üstüne gitsem sanki dahada daralacak gibi insanız bazen bizde de böyle şeyler olabiliyor ama biz kadınlar olarak doğrudan sorunu söylüyoruz erkekler bir şey varsada saklıyor gibi uzun oldu kusuruma bakmayın.
1,486,706 soru
24,304,803 cevap
344,323 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın