0 oy
956 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Burda post açmıştım eşimden şiddet gördüm diye bugün ise ögrendiklerim beni tamamen yıktı 3 yıllık evliydim 2 tane pırlanta gibi evlatlarım var ama aldatıldımı ögrendim eşimin farklı bir hesabı varmış adını Mehmet diye tanıtmış benide ölmüş olarak yada sevmiyor tanıtmış kadınlara ben işe gidiyor derken adam megerse sevdiklerine koşuyormuş bana evde bir çift güzel söz demeyen adam kızlara gelince herşeyi demiş size açık olayım mı bana şiddet uyguladıgında bile canım bu kadar yanmadı nie derseniz onun koynundan çıkıp yanıma gelip beni azarlasını çok iyi anladım ya benim suçum ne çirkin olmak mı dicem çirkin deilim ya daha taze gelinim ben çok zoruma gitti aldatılmak ***** yerine konmam bilmiyorum kafayı yicem artık boşanma davası açıcam da elimde konuştuğuna dair hem ses kaydı hem mesajlar hemde o hesapta açtığı canlı yayınlar var napmam gerek hiç bilmiyorum eger eleştirip yargılyanlar olursa canınız saolsun napalım kimse kimseyi bilemez 

28 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Elinde kanıtın varsa 1 dk durma dava aç ve boşa 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah onun şeyini kopuk kopuk koparsın karaktersiz pislik aayyy nefretim geldi
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Allahindan bulsun insallah.. sen yargılanicak en son kişisin
0 oy
tarafından
Delillerin olup eminsen ve ayrılma konusunda kararlı isen davayı açarsın elindekileri sebep ve delil olarak gösterirsin. Yapacağın şey bu. Rabbim cümlemize hidayet versin , doğru yolundan ayırmasın. 
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Mesajlar ses kaydi işe yaramaz özel hayatin gizliligi davasi acar ama canli yayin ise yarar. Kaydedersen aldattigini onu davada kullanabilirsin sizde farklı isimle hesap acin  onu takipte olun saman altinda su yurutun kanitlari alip grurum zedelendi psikolojim bozuldu diye ver davayi. Hem kendinize hem ayrica cocuklara nafaka baglatin. Oturdugunuz evide terketmeyin kira olsa dahi aile konutu sayiliyor . Siz orda kalma hakkina sahipsiniz ev sahibi dahi atamaz . Kendinize bir hayat kurmak isterseniz..  yada  yok sayip evliligine devamda edebilirsini tamamen göze alacağin seylere bagli
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Yargılıycam canım

Ama seni değil... O kadir kıymet bilmez lafa gelince namus bekçisi kesilip evde namusu,karısı helali, dururken namussuzluk yaptıgı başkasını kendine yakıştıran o namussuz kocanı yargılıycam.. 

Boşan canım.. RABBİM yardımcın olsun 

Kocan olacak o karaktersiz insanından allah bildiği gibi yapsın 
0 oy
tarafından
Donuna kadar al. İtin. 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bunda elestirip yargilicak ne var cnm Allah bildigi gibi yapsin severek evlenmedinizmi ve esin sana karai nasildi ya i hic beklemezdim bana cok asikti falan diyebilirmisin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 1,650 göst.
23 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 590 göst.
21 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 459 göst.