0 oy
480 göst.
Aile kategorisinde (206 puan) tarafından
Eşim hep kendini düşünüyor herzman arkadaşlarıyla takılıyor heryeri arkadaşlarıyla geziyor tatil bile dahil pek nadir pazar günleri falan çocukları alıp parka götürüp getiriyor beni hiç gezdirmiyo gezdirse bile bu ayda 1 e denk geliyo tatlı dondurma yemek yemeye dahi arkadaşlarıyla gidiyo herzman bni evde yalnız bırakıyor ona sorarsamda işten geldigmde senn yanındayım işte pazar günleri öğlene kadar benim yanımda iş bnle vakit geçiriyor us gibi şeyler söylüyor halbuki nereyi gezmek isterse onunla birlikte gezmek istiyorum bizimle yapsın istiyorum bugün bile kayinlarim gorumlaeim kaynnamla hepsi Bi yere gezmeye gitti ve bzii Evimizin aşağı kucu Bi parka öğlen sıcağında götürdü güneşte oturttu bir iki çocuğu salıncakta salladı yürü gdelim dedi geldik eve bizi bıraktı  ve teyzemsin oglu ile gezmeye gitti Bn dedim şimdi gidersin geç gelirsin hiç bizle vakit geçiriyorsun dedin yok gelirm 1 saate dedi şu saat oldu halen yok :(( söyle okkalı Bi iki laf söylemek  istiyorum fikir verin lütfen 

7 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Zaten erkeklerin 10 dkya gelirim demesi 10 saat :D
(206 puan) tarafından
Malesef öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kapiyi acma disarda kalsinda gorsuj
0 oy
(14,311 puan) tarafından
Esim bu şekilde yapsa konuşmam tavır alırım konuşmam laf sokma çabalarına girmem 

Ne oldu diye sorarsa bizi ihmal ettiğini vs söylerim 
(206 puan) tarafından
Nasıl ne söylemem gerek mesala??
0 oy
tarafından
haha bende buna benzer mevzulardan ( seninki kadar değilde) trip attim ben oyle yapinca seni seviyorum dedi iyi dedim baya bozuldu :))))
(206 puan) tarafından
Bnimki hiç bisey den bozulmaz beni tinlamiyor bile :(
tarafından
tınlamıyorsa zor bacim sende onu tınlama kaçan kovalanır. sen kovaladikcada o kaçıyor
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Wallq canım  sen ne dersen  de okkalı  bkr laf söyle  senin  koca anlamaz  anlasaydı  zaten  sizinle zaman gecirirdi 
(206 puan) tarafından
Haklısın :/
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Okkali bir lafimi kalmis allah askina. Sen okkali bir tokat patlatsan kendine gelmez o. Bizde pazar gunleri ailelerle gorusmek bile yasak. Benim kocamla gecirecegim 1 pazarim var onda da ne ailem ne ailesi. Kocam ben ve cocugumuz. Haftaici de birsey yapamaz. Kahveler acikken bu korono muhabbetinden once 1 gun gider oyun çay arkadaş hepsini aradan cikarirdi okadar. Zaten yogun calisiyor, iscilerin basinda durmayinca makinalar hep bozuluyo niyeyse simdi bile tatilden geldik bizi eve birakti hemen fabrikaya geri gitti. Bu yogunlukta, buldugu ilk firsati benim ve oglumun disinda akrabasiyla arkadasiyla degerlendircek bu demek oluyo ki eceli gelmis :) :) 
(206 puan) tarafından
:(( :(( malesef 5 senedir evliyim 5 senedir durum böylee çok tartıştık dogustuk ayrıldık ama adam halen böyle. Yok düzelmiyor
(1,364 puan) tarafından
Üzüldüm, cidden zor olmali... O halde kabullenip yoluna devam edeceksin, bu böyle deyip sende mutlu olmanin yollarini arayacaksin. Iyi geceler...
0 oy
(671 puan) tarafından
Bir hayat arkadaşı istemiyorsa niye evlenmiş?

Beraber gezmeyecegi, elini tutamadigi dopdolu bir gün geciremeyecegi bir insan ile neden evlenmiş.  

Gezmek istiyorsa bekar bekar gezsin niye seni babanın evinden etti
(206 puan) tarafından
Bunu çok söyledim ama 5 senedir evliyiz ve durum 5 senedir böyle 1 gün bile evde kalsa dışarı gitmese onu bile seninle vakit geçirdime sayıyor :/ ama tlf elinden düşmüyor düşse bile tvden gözünü ayirmiyi
(671 puan) tarafından
Valla işin çok zor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 216 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 342 göst.
27 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 668 göst.
13 Nisan 2022 Aile kategorisinde Linkin (18,578 puan) tarafından soruldu