Arkadaslar benim annem 48 yaşında ve 23 yıldır anneme hem pskolojik hem fiziksel şiddet uyguladı ben 23 yaşındayım ve annemin 2 ablam bir erkek kardeşimin bile pskolojisi bozuk şuanda hepimizin öfke problemi oluştu çünkü biz bebekligimizden beri gözlerimizin önünde annemi hep dövdü hep şiddet uyguladı ödümüz kopuyordu kavga sebepleri neydi peki tabikide aldatma annemi gider başka kadınla aldatırdı ve eve gelirdi içkili şekilde annemi döverdi kan çıkardı ve bu yaşına gelmiş annem.hala aynı kadınla konuşuyor ve annemin yanında o pislik kadınla mesajlasiyor ve annem bunu anlayıp surat yapınca hemen üste çıkmak için bahane arayıp kavgaya çeviriyor ve yine fiziksel şiddet uygulayarak yolun ortasında dun annemi dövdü az önce de mutfağa geldi üç kız ve 1 oğlunun yanında yine annemi dovmeye anneme çatmaya çalıştı ve çocuklarının yanında igrenc laflar söyledi (ben o karıyı getircem sizin yanınızda s**kcm dedi igrendim resmen şok oldum ve daha neler neler ve bu bir kez iki kez değil tam tamına 23 yıl böyle sürekli bosancam bosancam diyerek.omur geçirdi annem o ne der bu ne der çocuklarım küçük diye diye ömür geçirdi annem çok çaresiz üç kız başındayız şuanda ne olacak nasıl olacak diye konuşuyoruz biz çocukları olarak o adamdan nefret ediyoruz ve annemin sonu ne olacak diye cesaret edemiyoruz . Bize akıl verin lütfen.ne yapmamız gerek ama şunu bilin ki bu adamın sonu ya annem.onu öldürecek yada babm denecek.olan insan