0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (2,184 puan) tarafından
Kızlar bi arkadasim vardi baya samimiydik yer içerdik o da evli benim onla onun da benle cok yasanmisligi oldu. Sonradan sonraya bi sogukluk hissettim tanıdığımız bazi arkadaşlarımız da vardı onlarla cok samimi olmaya başladı onlari cok çağırdı bana da bunu bildirdi ama beni cagirmadi onlara ne hazirlim filan diye sordu her seferinde. Bende samimi oldugum icin beni neden cagirmiyosun dedim sen onlarla samimi değilsin diye dedi. Seni de cagirrim senle onlardan daha iyi anlaşıyorum filan dedi. Bende kırıldım o günden sonra çağırmasını bekledim hamile oldugumu da biliyordu.  Cinsiyetim belli oldu arayip sormadi tayinler belli oldu aramadi. Ev tasirken 10 gün öncesinden annesi gile gitmiş ben vedalascaktim. Yani onca olay oldu sehir değiştik hic aramadi sormadi ben ona kırgınken sizce de küsmek icin bahane mi arıyormuş 

8 Cevaplar

0 oy
(232 puan) tarafından

O doğru bir arkadaş değilmiş demek ki iyiki de soğukluk girmiş araya gerçek yüzünü görmüş oldun 

(2,184 puan) tarafından
Bi aklim hala ara diyor helallik iste. 6 ay oldu arayip sormuyoruz
(232 puan) tarafından
Birbirinizde emeğiniz varsa mesaj at helallik iste ama bir daha görüşme derim ben
(2,184 puan) tarafından
Şuan şehirlerimiz de ayri zaten canim görüşmem. Görüşmek de istemiyorum cok zaman geçti
(232 puan) tarafından
Haklısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten bu kuraldır tayin dönemi yaklaşınca dostken düşman olunur ki kimse kimseden yardım istemesin diye 
(2,184 puan) tarafından
Daha 6 ay vardi tayinimize suan konuşmayalı 6 ay oldu. Ayni yere ciksak filan diyordu bide meger yalanmis
0 oy
tarafından
Yanarlı dönerlı nerden menfaati  varsa hemen o tarafa dönen yalaka cinsindenmiş arkadasın ne kafana tak ne sorun et onla dogmadın onsuzda ölmezsın salla da gitsin 
(2,184 puan) tarafından
Yinede içimden bi ses son kez ara helallik iste diyor doguma girmeden önce. Sen olsan arar miydin
tarafından
ne hakkı varda helallik alcan ben yuzune bıle bakmadan o kadar cok ınsan sıldım kı hayatımdan hakedene hakkını verceksın asla aramazdım
(2,184 puan) tarafından
Ne bileyim canim o kadar yemiş içmişliğimiz var konuşup dertlesmisligimiz var belki de hamileyim diye duygusal yönden bakıyorum
0 oy
tarafından
Aynı benim 2 arkdsim gbi işleri olunca gelirler ararlar işleri olmayınca tanimazlar bahaneler bulurlar 
0 oy
(811 puan) tarafından
Paşa gönlü bilir arkadaş kıtlığı yok ya boşver kuzum 
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Kendi bilir, gerçek yüzünü görmüş oldun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. 
0 oy
tarafından
Benimde eşim polis bizde tayinciyiz taşınırken arkadaşlar da fazla gelip gitmedi ama sürekli konuşurduk, bazen pikniğe gidiyoruz piknikten pikniğe konuşuruz
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bacım sen arkadaşına çok yüz vermişsin bn olsam silerdim bu kadar şeyden sonra

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 444 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 501 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,709 soru

23,624,753 cevap

306,992 kullanıcı

...