Kizlar dunden beri kayinpederim ve kayinvaledem hakinda yaziyorum buraya biraz tecrube ediniyorum sayenizde hepinize tewekkur ederim şimdi eşim evde uzanib baraber dinleniyoruz kayinpederim cagiryo beni bara bara bende bir şey oldu sandim korkdum gitdim ne dise iyi olur gorumcemin kizi var 3 yaşinda deyiroki onu gormek istiyorum ben ne yapa bilirim git evlerinde goresene neden benim huzurmu kaciriyorsun sonrada eşim evden uzaklaşiyor qaliba annem babam zaman gecirmemizi istemiyo diye akşam konuşuruz kusme aşkim diye ne zaman kadar boyle olacaq diyorum bilmiyorum diyo
Ayrı eve taşınma imkanı hiç yok mu ? Aynı evin ici nde kalındığı müddetçe kocan hala onların çocuğu sende onların çocuğunun karısı olucaksin yani bir aile değil bir ailenin çocuğu konumunda kalicaksin.. bu yüzden ben her ne kadar kayınvalide kayınpeder dünyanın en iyi insanıda olsa ayrı eve taşınmak gerektiğini ve herkesin kendine ait bir yuvası olması gerektiğini düşünüyorum.. insan yeri geliyor üzerine dikkat etmeden lavaboya kalkiyo su içmeye kalkiyo yada rahat rahat istediği şeyi yapıp yiyo bu şekilde sürekli bir kendini kasma hali zor valla.. inşallah en yakın zamanda küçükte olsa kendinize ait bir eviniz olur
Nezamana kadar bu böyle devam eder biliyor musun Aylincim, azeri güzeli?:)
Sen bu gidisata bi dur diyene kadar.
Kocan senin yaninda ve herseyin farkinda. Neyden cekiniyorsun?
Kayinvalidenle de sorunun vardi sanirim herseye karistigini cocugunu elinden aldigini soylemistin
Sen buyukler diye saygi gosteriyorsun ama kendi hayatini kendi kontrolune alman gerekiyor, kendi kararlarini kendin alman gerekiyor ve en onemlisi kendini hizmetci yerine koydurmaman gerekiyor
Yetiskin bi insansin sonucta..
1,493,282 soru
24,399,044 cevap
349,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın