0 oy
325 göst.
Aile kategorisinde (168 puan) tarafından
Eşimin çok yakın arkadaşının kınası vardı bu akşam eşim hep beraber gidelim dedi bende olur dedim ama sonra bizi eve bırakırsın sen kendin tekrar gidersin çocuk durmaz dedim yok hep beraber döneriz dedi tamam kına bitince arkadaşının son gecesi içmeye gidersiniz hep beraber dedim yok ben eve gelirim ne işim var dedi neyse kınaya gittik çocuk durmadı bizi eve getirdi ve KENDİ TEKRAR GİTTİ bakalım kaçta gelicek. AMA BEN KUDURDUM TABİ ZOR BEKLİYORUM GELMESİNİ siz olsanız nspardınız 

11 Cevaplar

+3 oy
(1,130 puan) tarafından
Bi nevi sen yollamışsın cnm niye kuduruyon 
(168 puan) tarafından
Ben gidicem dese izin veririm zaten ama gitmicem deyip gitmesi sıkıntı sadece dertleşmek istemiştim
-Reklam-
+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Hiç bişey yapmazdım gitsin noluyo
0 oy
(168 puan) tarafından
Bide gidip gelip içiyorlar boşlukta
0 oy
(1,108 puan) tarafından
İzin vermezdim niye izin verdin madem evde kuduracaksin 
(168 puan) tarafından
İzin vermesem de kendi bildiğini yapıcak ilk defa böyle bişey yapıyor
0 oy
(15,394 puan) tarafından
Iyide o istemeden sen teklif etmişsin zaten şimdi niye kıziyorsun. 
(168 puan) tarafından
Ben  masustan teklif ettim ama kabul etmedi dediğiyle yaptığı aynı değil sorun o
(15,394 puan) tarafından
Belki olaylar öyle gelişmiştir canim. Arkadaslarini kırmak istememistir. Sende baştan izin verince sorun olmaz demişir.
(168 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(11,678 puan) tarafından
Erkekler düz beyindir. Sen boyle konustun ya tamam o izin veriyor der beynice.sen git tekrar dedin o yok dedi ama cocuk gibi sizi bırakınca beynine esti işte. Cocuktan farkları yok yemin olsun
(168 puan) tarafından
Bana hak veren Bi sen varsın galiba
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ee sen adama çanak tut, eşeğin aklina sok karpuz kabugunu sonra ne yapardiniz. Adama ne yapardim bilmem ama senin yaptigini kesinlikle yapmazdim. Hazir bahane sunmuşsun. Oda işine geldigi gibi davranmis.
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Mesela ben olsam içmeye gittiğini bilsem boşardım (siz olsanız napardınız diye sormuşsun o yüzden söyledim)  sen alkole karşı değilsen de sen bizi eve götür yine git demişsin. Başta yok demiş ama sonra mantıklı gelmiş ve onu yapmış.
(168 puan) tarafından
Ya zaten kırk yılda bir içer ona lafım yok ama sonradan dönmesi beni deli ediyor
(3,550 puan) tarafından
Kız adam içiyor diye boşanır mı hemen. Arkadaşmış bugün de kafasını dağıtsın. Hem kadın kendisi izin vermiş önceden... Ya cocuk durmadı demeyecekti.. Gitti bitene kadar duracaktı. Yada şimdi sinir olmaya hiç gerek. Yok.. İçer gelir evine.
(168 puan) tarafından
Boşanmak mı Allah korusun :) artık sabah ezanında gelir
(3,464 puan) tarafından
Kübra ben aşırı karşıyım alkole, çok kesin kuralım bu hayatım boyunca böyleydi, O yüzden boşanırım
0 oy
(25 puan) tarafından
Hic birsey eve gelince yatar uyur eğlenmiş olur hem karışmam bile
(168 puan) tarafından
Hakkı tabii ama senin dediğin gibi 12 1 de geleceğini zannetmiyorum
(25 puan) tarafından
Arar sorarsın ne zaman geleceksin diye oda söyler herelde
(168 puan) tarafından
Herhalde :) burda sizinle konuşmak insana iyi geliyor
(25 puan) tarafından
Olumlu bakıyorum siz şimdi gitseniz arkadasiniz düğününe rahatsiz edilmek ıstermisiniz adam gelcek sonucta eve :)
(168 puan) tarafından
Bende olumlu bakmak istiyorum ama bazen karılarını çıldırtıyorlar :)
0 oy
(232 puan) tarafından

Git demişsin şimdi hiç kudurma canım 

Ben senin yerinde olsam asla izin vermezdim geri gitmesine 

(168 puan) tarafından
Bende vermezdim ama pis bi huyum var Bi kere ısırırım baktım bu kendi bildiğini yapıcak izin veririm ama sonra felaket ısırırım adamı ondan sonra 1 ay yalakalık yapar bana tam 1 ay
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Bişey yapmam eşimle düğüne gidince Taki takarız duruurz çocuklarim var ben derim ona bizi bırak sen geri git arkadaşlarının yanına o da isterse gider
(168 puan) tarafından
Arkadaşları çok içki içerler ee damatta bekarlığa veda yapar son gece misali sabaha kadar içerler eşim evlendiğinden beri çok içmez 2 3 bira alır benim yanımda içer ama onlarla bu akşam çok içerse büyük kavgamız var
(5,727 puan) tarafından
Yani parti olupta onu demeden gittiyse bende kızarım ama kinadan sonra gelirse sorun olmaz
(168 puan) tarafından
Benim içinde öyle şuan bekliyorum gelmesini
(5,727 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(168 puan) tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 220 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asfkbraocl (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 498 göst.