Kızlar bi soru da ben soriim. Kimler annesine, ablasına yada çarşıya gideceği zaman eşinden sadece haber vermek yerine izin alıyor? Yada alıyor mu?
Valla canım izin almiyorum 1 senelik evliyim hayatım annemle şuraya gidicez yada kardesimle sunu yapicaz derim bi kaç detay sorar tamam hayatım der izin almak bana saçma geliyor sonuçta ailemden biri ile bisyler yapiyorum
Ben soruyorum. Gidiyorum yada gidicem demem gidiyim mi derim genelde. Ama gitme derse de giderim o ayri :))
Hiç bir zaman izin istemedim önemli olan nerde olduğumdan haberi olsun yeter izin nedir ya
Arkadaşlarla oturmak için izin isterim. Anneme giderken veya çarşıya bir işim olduğu sürece izin istemem haberin olsn hayatım derim çıkarım.
Ama arkadaşlarla dışarda oturmak için ise izin isterim bazen tersinden kalkıyor :)
Ben aliyorum gerci esimden aayri suana kadar tek basima ccikmadm disariya sadce markete giderken izn alyom hamile oldugumdan dolayi tek disariya cikmama musade etmiyo yanimda biriyle cikiyom esim evdevdeyse zaten o goturyo isteyse arayip izn aliyorum
Ben izin aliyorm aslinda almak hic hosuma gitmiyor kendimi cocuk gibi hissediyorm .. ben o kdr izin alirken o ise sadece gidiyorm diyo nasi degiscek bu duzen bilmiyorm
Hayir canim almiyorum 2 bucuk yildir evliyim ama söylüyorum haberi olsun diye
Benim eşim kendisi diyor huy kapıyorum 'şuraya buraya gideceğim dediğinde' diye. Ben de gidebilir miyim cümlesine huy kapıyorum dedim. Şuan ortayı bulduk, 'şöyle yapayım diyorum sen ne dersin ' diyoruz karşılıklı :) o öyle yapınca sen de benden izin al o zaman demiştim çirkefliğe çekmiştim biraz :)
Valla bende gitcegim zaman gidyim mi diyorum git diyo gnlde ama bazen ne isin var dedgi de oluyor ama o bensiz tek ise gidiyo :) ne kahvesi var ne takldgi arkadaslari,arkdslarmizla hep beraber ckrz ckcaksakta annemede beraber giderz :)
Esimizin rizasi olmadan evimizden cikarsak bu anne abla baba kardes bile olsa hatta esinizin annesine bile gitseniz onun izni veya rrizasi olmadan gökte 70 bin melek evimize girene dek lanet edermis..bu konuda hassas davranirim ve istemedigi yere gitmem izin istemek degilde rizasinin olmasini tercih ederim gonulsuz git dese bile gitmem
Dogup buyudugum ilcede oturuyoruzdolayisiyla gecmisimdeki tum sacmaliklar ve hayatima aldigim arkadas sevgili vs bos insanlarin hepsi de civarimda hal boyle olunca carsi pazar market tek basina hayal esim bu konuda cok net hakli cunku gecmisim pekte ic acici degildi ben olsam bende kiskanirdim benden emin ama oyle sacma sapan insanlar almisim ki gemciste hayatima esimle benle karsi karsiya geldgimizi dusunemiyorum esim herseyimi bilir bana guvenir ama teki birak basim belaya girer diye beraber bile bulundgmuz ilceden alisveris flan yapmayz en yakindaki ilceye gideriz beraber ciknca annemler uzak orayada esimle gideriz
İzinde almam haberde vermem gun icinde gidecegim bi yer varsa gider gelirim cunku is yerinde tlfn kullanamiyor olanli bisey varsa bi gece onceden yarin buraya buraya gidicem haberin olsun derim o kadar
Ben izin alırım. Fakat eşim de izin ister. Bi kere bile ne ben ne o ben şuraya gideceğim haberin olsun demedik.
Bende izin almıyrum şura gitcem diyrum gidyrum
Izin vermiycegi şeylerde izin isterim sadece :D normalde haber ederim gidiyorum diye
Ben hiç sormam eşim e giderken yada gidince mesaj atarım çünkü hiçbir yerede onsuz gitmem aslında
Bazen izin almak için değil haberi olsun diye derim yok dediği zamanlarda ustelemem çünkü yarim saat içinde arar tamam git der..yufka yureklimm
İzinsiz markete gidemem
1,492,105 soru
24,380,984 cevap
348,732 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın