0 oy
162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,518 puan) tarafından
Meraba kizlar.esim bilet alacak. 2. Ay aşısı denk geliyor. Asidan 1 gun sonraya alayim diyor. Ama ben bebek huzursuz olur bas edemem diye korkuyorum. Aşısı cuma günü pazara bilet alsa yine huzursuzlugu devam edermi tek gidecem

2. Sorum memlekette yaptira bilir miyim 2.ay aşısını gittiginde yerde aşısini yaptıran oldumu

3.sorum kangru kullanacam bebek icin anne bebej cantasi ve tekerlekli bavul olacak. Ucajta kucagimami alacam bebegi ucagin ici soguk oluyomu klima felan acisindan battaniye ile mi kucağıma alayim

4.basinctan etkilenmesin diye ne yapabilirim.

Ay cok korkuyorum gerçekten arabada uyuyor ucajta dururmu aglarmi tecrubelerini anlatir misiniz 

8 Cevaplar

+1 oy
(11,942 puan) tarafından
Canım daha 2 aylık kanguru yu onermiyor Dr o kadar ufak. Korkma cocuklar ucagı cok seviyor en azından kızım oyleydi. Kalkarken ve inerken emzir yada meme vs ver memesini sagla ki basın olmasın kulaklarında.

Cocuk kemeri veriyorlar ama seninki cok ufak buyuk ıhtımal vermezler. 
(1,518 puan) tarafından
Kangru olmadan da zor olur kucagimda
(11,942 puan) tarafından
Puseti yok mu canım
(1,518 puan) tarafından
Var ama puset ağır. Evde mutfaga goturnesi bile zir bebek icindeyken
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İki ay aşısı sadece biraz huzursuzluk yapar.Ates eskisi gibi değil artik şükür bnm kizimda olmadi.Basinctan da emzir yada agzina emzik ver.
(1,518 puan) tarafından
Emzigini vercem inşallah
+1 oy
tarafından
1.huzursuzluk olmaz  . Yanina anne bebek cantasina battaniye koy soğuk olursa kullanirsin . Ama soguk degildi .. 
(1,518 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
tarafından
Rica ederim canim hayirli yolculuklar
0 oy
(13,536 puan) tarafından
2 den başlayayım misafir olarak aşı yaptırabilirsin ben yaptırdım 6ay aşısını gitmeden yaptırma

3. Olarak kemer veriyorlar bebek kemeri kendi kemerinden geçirip yavruna takacaksın

Uçak serin olur müslin bir battaniye al üzerine bebeğinin çok da kalın olmasın

Kalkış ve inişte emzir emmiyorsa emzik veya biberon ver emme refleksi basıncı azaltır. Cam kenarı açılacak sana emzirmekten çekinmezsen eğer sorunsuz uçarsın. Ben çekinmiyorum kaç kez yaptık yolculuk rahattık yani 
(1,518 puan) tarafından
Sikonla zor oluyo. Emzik yada buberonda ise yarar demi
(13,536 puan) tarafından
Emzik de yarar korkma hiç canım. Ağlarsa da ağlar hem bebek bu sakşnleştirirsin anasının kokusu ile sakşnleşir
(1,518 puan) tarafından
İnşallah canım. İstanbul dan g. Antebe inecem. Donuste esimle geleceğim icin rahatim ama tek olunca insanin gözü korkuyor. Bide kangru icin yeni dogan aparati sart dimi dub e bebehe gittik yoktu
(13,536 puan) tarafından
Canım henüz kendini tutamaz tam olsa iyi olur. Ama 3 ayından sonra zaten rahat kullanırsın kanguruyu aparatı olmadan bence almasan da olur kucağında gider zaten yatar pozisyonda. Ben de ilk uçuşu 3 aylıkken ve tek başıma yaptım. İnan zor olmuyor. Pazartesi de bizim uçuş var 17 aylık canavar artık :) ama gerilme gerginliğini hissetmesin. 1 gün önceden check in yap online dan. Bebeğin olduğu için sana cam açılır başka yer açamazlar.
0 oy
(5,213 puan) tarafından
canım ben bi aylıkken gekdim memlekete şimdi 3aylık oldu 28inde döncem aşısınıda olsun bişey olmuyo calpol ver artık eskisi gibi zaten etkilemiyo sorularına gelince

ben memlekette 2aylık aşısını yaptırdım sağlık ocağında yapıyolar sende yaptırabilirsin

ben 1aylıj olduğu için kanguru kullanmadık ama dönerken kullanıcam bebek kucağında oluyo zaten bana bi kemer verdiler bebeği kendi kemerime takmam için ama takmadım attım yere sende takmakla uğraşma kangurru zaten sağlam olur

bebek çantası bende aldım ayak dibime attım mama verceğim zaman alıp ordan yaptım üst rafa koymak zorunda değilsin

ben cam kenarı koltuk aldım bileti alırken oraya klima esmiyo ve üzerine bi müslin örtü atıcam giderken ama sen her ihtimale karşı hast çıkşı battaniyeside bulundur yanında cam kenarı değilse eser çünkü üşümesin bebiş

basınç içinde inişte ve kalkışta birinde mama birinde su verdim ben ve durmuştu inşalllah dönerkende durur canım hayırlı yolculuklar şimdiden
(1,518 puan) tarafından
Sanada iyi yolculuk lar canim. Cam kenari isteyecem bende. Aklimda bulunsun. Hem musinortu alayiam hemde b3bek battaniyesi alayim birde sen yeni dogan aparati alacak misim
(5,213 puan) tarafından
saol canm ben kalça çıkığı olmasım diye gelirken kullanmadım kanguruyu 1aylıktı ya. ama 2buçuk aylıktan itibaren kullanıyorum aparatlı e bebekte saçma sapan bitane vardı  çirkin onu almadım başka aldım ona koycam. gelirkende kucağımda tuttum sende öyle yap bişey olmaz allahın izniyle
(1,518 puan) tarafından
Hava alaninda felan mecbur kangruda tutacam canim. Aparat alirsam bisey olmaz inşallah
(5,213 puan) tarafından
aparatla bişey olmaz canım ben aparatlı güzel bişey bulamadığım için suriyeliler gibi elimde tuttum bebeği hahahahh :D
(1,518 puan) tarafından
  Ben trentyoldan siparis verecem burda bulamadim
(5,213 puan) tarafından
anladm canım bendebi fikrim olmadığı için mecburen görerek mağazaları gezdimde aparatlı bulamamıştım
(1,518 puan) tarafından
;) sueriyeliler usulüne katilirim bende belki
(5,213 puan) tarafından
katıl katıl kalça çıkığı olmaması için kangurudan yarım saatte bi çıkarmak gerekmiş oda olmıycağı için suriyeli moduna devam :))
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Kiz antebe mi gidiyon lenn benden selam soyle :D:ermm: antepli misin 

(1,518 puan) tarafından
Pazarcikliyim canim. Bilirsin antepliysen veeeee Aleyküm selammm selam salmaktan bende bir hal olmuştum sonunda gidiulmmm
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Aşı konusunda bişey diyemem, ama uçak soğuk oluyo yanına muslin battaniye falan al,  basınçtan etkilenmesin diye sürekli emzirmen gerekiyor 
(1,518 puan) tarafından
Emzik kullaniyirum inşallah emer
0 oy
(7,620 puan) tarafından
2.ay aşısını yaptırıp aynı gün uçağa bindim havaalaninda ateşi yükselmişti calpol verdim sürekli uyumuştu 
(1,518 puan) tarafından
Hade yaa benim gozum korkuyor ya

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 81 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,625 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
7 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 232 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Tansugoc (682 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 85 göst.
23 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Taze_anneee1 (393 puan) tarafından soruldu

414,152 soru

12,464,024 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...